A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

TP-LINK M5350

Termékkatalógus
TP-LINK M5350
4,5 72 értékelés
WiFi router - Hordozható 3G modem (HSPA +, HSUPA, HSDPA, UMTS), SIM-kártya, 802.11b / g / n, microSD slot, 2000mAh belső akkumulátor, micro USB, OLED kijelző
21 030 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  TP641b4 Termékszám:  M5350 Gyártó honlapja:

TP-LINK M5350

TP-LINK M5350 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Hozd létre saját Wi-Fi hotspotod pillanatok alatt a TP-Link M5350-es 3G Modemjével. Egyszerűen csak helyezd be a SIM kártyát, és perceken belülel akár 10 eszköz csatlakozhat az Internetre a modem segítségével, elképesztő, akár 21.6 Mbit/s sebességgel böngészve a világhálót. A kompakt kialakítás, a beépített kijelző és akkumulátor ideális társaddá teszi az eszközt utazásaid során, amely így hosszú órákon át lehetővé teszi majd a webböngészést, az e-mail üzenetek kezelését, illetve a barátokkal való csevegést. Az M5350 vezetéknélküli 3G Modem segítségével élvezheted a teljes szabadságot, valamint pénzt is spórolsz, hiszen csak egyetlen SIM kártyára van szükséged.


A mobilitás és a rugalmasság kombinációja.


Élvezd az egyedülálló, bárhol elérhető kapcsolatot, amelyet a mobil 3G hálózatok nyújtanak, valamint a Wi-Fi hálózat 802.11b/g/n szabványának rugalmasságát. Hot-spot létrehozásához nem lesz szükséged többé nagy, nehézkes eszközökre - a miniatűr M5350 mindent megold magától. Egyszerűen csak helyezd be a SIM kártyát, hogy 3G Wi-Fi hot-spotot hozz létre, bárhol, ahol arra csak szükség van. Ezenkívül egy microSD kártyát is behelyezhetsz az eszközbe, amely így külső USB-s tárhelyként is funkcionál. A maximális SD kártya kapacitás 32 gigabájt.



Gyors hozzáférés minden eszköznek.


Az M5350-es 3G Modem segítségével akár 10 felhasználó is csatlakozhat az internetre hot-spotod segítségével - és böngészhet rajta villámgyorsan. A HSPA+ technológia támogatásának köszönhetően a maximális letöltési sebesség elérheti az óriási, 21.6 Mbit/sec-et, a feltöltés pedig az 5.76Mbit/sec-et is. A nagy csatolmányokkal rendelkező e-mailek is pillanatok alatt letölthetőek. Emellett az eszköz a gördülékeny videomegtekintés lehetőségével is felruház - szabadon böngészheted a YouTube-ot. Vagy akár videocseveghetsz is barátaiddal.

 



Maximális mobilitás.

Maradj online a hálózaton hosszú órákon át. A beépített, rendkívül nagy, 2000 mAh-s akkumulátor teljes töltöttségen akár 6-7 órán át képes ellátni árammal az M5350 3G Modemet. Ezt követően pedig egyszerűen újratöltheted egy micro USB kábel és a csomaghoz tartozó adapter, vagy laptopod USB portja használatával. Ez a 3G Modem egyszerűen csak egy kiváló, hordozható eszköz, amely mindenre fel van készülve.



A kijelzőn minden fontos esemény látható.


A kompakt kialakítás és az innovatív, kavics alakú dizájn teszik exkluzívvá az M5350 3G Modem megjelenését. Azonban egy másik fontos részlet az OLED kijelző, amelyen mindig nyomon követheted az eszköz legfontosabb státuszinformációit. Ezek a következők: jelerősség, hálózattípus (2G/3G), Wi-Fi kapcsolat állapota, jelenleg csatlakozott felhasználók száma, az Internetkapcsolat státusza, az akkumulátor státusza, valamint az adatátviteli sebességek.







Praktikus és stílusos kialakítás.


Az M5350-es modell dizájnjának kialakításánál a természet szolgált ihlettel számunkra - a "Kavics" (Pebble) kialakítást a tenger által formált kövek alakjáról mintáztuk. Az esztétikus megjelenésen felül, a készülék enyhén texturált felülettel bír, amely lekerekített alakjával párosítva tökéletes fogást biztosít, és kiválóan fekszik a tenyérbe. Ez az elegáns és különleges eszköz innovatív dizájnjával több díjt is nyert már, többek között az  iF Design és  Prize of the International Association for CES 2013 díjakat, amelyek mind-mind a termék innovatív dizájnját és implementációját méltatják.


Műszaki adatok:

Támogatott mobilhálózatok:
GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
WCDMA: 2100/1900 / 900 MHz-es

Támogatott 3G hálózatok:
HSPA + / HSUPA / HSDPA / UMTS

Vezetéknélküli hálózatokra vonatkozó szabványok:
IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Frekvencia: 2,4 GHz

Átviteli sebesség:
Letöltés: akár 21,6 Mbit / s
Küldés: legfeljebb 5,76 Mbit / s

OLED kijelzőn megjelenő információk:
- Jelszint
- Hálózattípus
- Aktív felhasználók száma
- Értesítések
- Internetkapcsolat állapota
- Akkumulátor állapota
- Automatikus üzemmód
- Adatátviteli sebesség

Interfész:
1x microUSB, hálózati töltéshez
1x foglalat a SIM-kártya számára
1x foglalat Micro SD memóriakártya (32GB-ig)

Áramellátás:
Beépített akkumulátor, amelynek kapacitása 2000 mAh
Töltés MicroUSB-n keresztül
Az akkumulátor élettartama teljes töltést követően: 7 óra
Az akkumulátor élettartama normál használat közben: 10 óra

Tanúsítvány:
CE, FCC, RoHS

Rendszerkövetelmények:
A Windows 07/08 / Vista / XP, Mac OS, Android, IOS

Méretek:
94 x 56,7 x 19,8 mm

Tömeg:
92,5 g

A csomag tartalma:
3G Modem TP-LINK M5350
Akkumulátor
Hálózati adapter
MicroUSB kábel
Telepítési útmutató

Paraméterek

Összehasonlít
Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!
WiFi átvitel sebessége
21 Mb/s Kész!
USB 2.0
Kész!

Standard & frekvencia

Szabványok
802.11b, 802.11g, 802.11n Kész!

Sebesség

WiFi átvitel sebessége
21 Mb/s Kész!

Csatlakozók

USB 2.0
Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-LINK M5350
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ