AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

TP-Link RE500

Termékkatalógus
TP-Link RE500
5 2 értékelés
WiFi extender - 802.11b / g / n / ac szabványnak megfelelő, a 1900Mb/s, kétsávos (2,4 GHz-es + 5 GHz 600Mb/s 1300Mb/s), 1x Glan AP módban
Kód:  TP633m42 Termékszám:  RE500 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TP-Link RE500

A TP-Link RE500 lefedettségnövelő készülék azzal a céllal jött létre, hogy kiterjessze a vezeték nélküli hálózatok hatósugarát az igényes felhasználók számára, akik igénylik a maximális kapcsolati sebességet. A lefedettségnövelő készülék vezeték nélkül csatlakozik a routerhez, erősíti és kiterjeszti a jelét a távoli területeken, ahol nagy valószínűséggel a routert magát nem lehet eléri. Maximalizálja a sebességet és csökkenti a veszteséget és megbízható vezeték nélküli lefedettséget biztosít az egész lakásban vagy az irodában. A készülék test egy minimális mérettel és sokoldalú formai kialakítással rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe.

A TP-Link RE500 lefedettség növelő készülék főbb jellemzői

  • Maximális sebességgel kiterjeszti a vezeték nélküli hálózat elérhetőségét
  • A WiFi sebessége eléri akár a 600 Mb/s sebességet 2.4 GHz -es sávszélességen és 1300 Mb/s sebességet a 5 GHz sávban
  • 4 antennával rendelkezik és a műsorszóró routing (nyalábformálás) biztosítja a teljes vezeték nélküli hálózati lefedettséget
  • 3 × 3 MU-MIMO több eszközre biztosítja az egyidejű adatátvitelt
  • Gigabit-es port csatlakozó kábel az AP-hez vagy kábelhez (TV, konzol, játékos ...)
  • A jelerősség jelző segít optimalizálni az elhelyezését
  • Gyors kapcsolat a routerrel a WPS gomb + mob.-on keresztül. Rögzítési alkalmazás menedzsment (Android és iOS) -hoz
  • Extra vékony készüléktest fantasztikusan néz ki és minimális mértékben haladja meg a fiók méretét

A legújabb generációs WiFi

A TP-Link RE650 lefedettség növelő eszköz támogatja a következő generációs vezeték nélküli technológiát a 802.11ac szabványnak megfelelően. Ez többszörösen gyorsabb, mint a 802.11n vezeték nélküli szabvány szerinti sebesség. A RE500 model uralja a nagy sebességű vezeték nélküli kapcsolatot. Összesen akár 1900 Mb/s sebességet tud elérni a két sávszélességen a legnagyobb sávszélesség kihívást jelentő feladatok esetében, mint a HD / 4K lejátszás, gyors reagálást igénylő játékok és a nagy fájlátvitel.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-Link RE500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-Link RE500. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-Link RE500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-Link RE500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-Link RE500.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ