A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

TP-Link T1500G-10PS

Termékkatalógus
TP-Link T1500G-10PS
Smart Switch - 8 portos gigabites switch, 2 db SFP slot, LAN portok átviteli sebessége - 1 Gbit, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), L2 és L3 (Router),
Kód:  TP672p7 Termékszám:  T1500G-10PS(TL-SG2210P) Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TP-Link T1500G-10PS

Erős, gigabites intelligens kapcsoló a bevált TP-Link gyártótól. Nyolc RJ45 PoE IEEE 802.3af PoE portot tartalmaz, amelyek teljes teljesítménye 53 W, valamint egy pár SFP foglalatot. Ideális megoldás a jól kezelt hálózatot igénylő vállalatok számára. Az adatbiztonság maximalizálása érdekében fejlett IP, MAC, ACL, port-biztonság, DoS védelem, broadcast vezérlés, DHCP Snooping, 802.1X és Radius hitelesítés áll rendelkezésre.

A TP-Link T1500G-10PS JetStream jellemzői

  • Nyolc Gigabit RJ45 port
  • Két SFP foglalat
  • Teljes teljesítmény 53 W
  • PoE technológia támogatása
  • Ideális távoli hozzáférési pontokkal való munkához
  • GUI grafikus felhasználói felület
  • Magas szintű biztonság

Kapcsoló fejlett védelmi funkciókkal

Az L2 / L3 / L4 segítségével a QoS és az IGMP snooping képes optimalizálni a hang- és videóalkalmazások teljesítményét. Kiváló ár-érték aránnyal bír, és ideális választás távoli hozzáférési pontokhoz, IP-telefonokhoz, kamerákhoz és egyéb PoE-kompatibilis eszközökhöz. Felismeri a hurkot, diagnosztizálja a kábeleket és az IGMP Snooping-ot. Az IGMP Throttling & Filtering korlátozza a port szintjét csak az egyes előfizetők számára, és megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést az csatorna adatfolyamához. Biztosan a kompakt méretét is értékelni fogja.

Vállalati szintű menedzsment

A TP-Link T1500G-10PS JetStream könnyen kezelhető és felhasználóbarát. Grafikus felhasználói felületet (GUI) és parancssor felületet (CLI) is biztosít. Váratlan esemény bekövetkezésekor támogatja az SNMP-t is (v1 / 2/3) és az RMON rögzíti az adatokat és elküldi azokat elemzésre.


Paraméterek

Szélesség
209 mm Kész!
Magasság
26 mm Kész!
Mélység
126 mm Kész!
Funkciók
L2, L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service) Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Méret

Szélesség
209 mm Kész!
Magasság
26 mm Kész!
Mélység
126 mm Kész!

Típus és funkció

Funkciók
L2, L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service) Kész!

Sebesség

LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Portok

RJ-45
8 db Kész!
SFP
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-Link T1500G-10PS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-Link T1500G-10PS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-Link T1500G-10PS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-Link T1500G-10PS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-Link T1500G-10PS.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ