30 dnů na vrácení Shop roku

TP-LINK TD-W8951NB

Termékkatalógus
TP-LINK TD-W8951NB
4,3 131 értékelés
ADSL2+ modem WiFi 802.11b/g/n 150Mbps, levehető antenna, Annex B, 1x WAN, 4x LAN
Kód:  TP783g Termékszám:  TD-W8951NB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK TD-W8951NB

A TP-LINK TD-W8951ND készüléke egy nagy sebességű DSL modem, egy 4 portos 10/100Mb/s sebességű router és egy vezeték nélküli hozzáférési pont funkcióit egyesíti magában. Kiépített DSL vonallal a TD-W8951ND létrehozhat egy nagy sebességű ADSL2+ internet-kapcsolatot. Ezzel az eszközzel, Wi-Fi vezeték nélküli technológiát alkalmazva könnyen létesíthet gyors internetkapcsolatot otthonában vagy vállalkozásában. A legújabb ADSL technológia támogatásával pedig a router a régi betárcsázós modemnél akár 9x  gyorsabb kapcsolatot kínál. 

Nagy sebességű internet-hozzáférés és vezeték nélküli teljesítmény



Megfelel az IEEE 802.11n szabványnak, így a TD-W8951ND stabil vezeték nélküli hálózatot hoz létre: akár 9-szer nagyobb a sebességet érhet el, mint 11g-társaival.  Szinte hihetetlenül gyors, 150 Mb/s az adatátviteli sebessége. Nagy távolságban is képes megfelelni a legnagyobb erőforrást igénylő tevékenységeknek is: nem okoz gondot a HD video streamelés és a  VoIP telefonálás, de az online játékok szerelmeseit sem éri soha csalódás.


Egy készülék mindenhez


A TD-W8951ND 3 az 1-ben készülék: egy nagy sebességű ADSL modem, egy 4 portos 10/100Mbps sebességű router és egy vezeték nélküli hozzáférési pont funkcióit egyesíti magában. Kiépített DSL vonallal a TD-W8951ND nagy sebességű ADSL2+ internet-kapcsolatot hozhat létre. A Wi-Fi hálózat létrehozását követően a számítógépek és egyéb eszközök akár 150Mb/s sebességgel kapcsolódhatnak az internethez. Pénzt és időt takarít meg, hiszen elegendő egyetlen készüléket megvásárolnia, amely ráadásul alig foglal helyet, s nagyon egyszerű a használata.

Gyors internet


A betárcsázós internet-szolgáltatással ellentétben a DSL-internetelérés állandóan kapcsolódva van, így a felhasználóknak nem kell mindig betárcsázniuk, hogy betöltődjenek kedvenc weboldalai.  Támogatja a legújabb ADSL szabványokat, így a TD-W8951ND nagyobb teljesítményt nyújt (akár 24 Mb/s letöltési sebességet). A  TD-W8951ND automatikusan frissíti a készülék firmware-ét és egyéb beállításokat, amikor azokat elérhetővé teszi az internetszolgáltató.


Egyenlő hozzáférés


A készülék képes egyenlő hozzáférést biztosítani minden felhasználó számára az irodában vagy otthon. A nem elég gyors kapcsolat esetén előfordulhat, hogy valakit hátrányos megkülönböztetés ér amiatt, hogy más, már kapcsolódott felhasználók eszközei nem megfelelően végzik a munkájukat. A TD-W8951ND  különböző IP QoS szabályokat kapcsolhat be az egyenlő hozzáférés biztosítása céljából. Az IGMP multicast és az IGMP-snooping funkciók kombinálásával a TD-W8951ND ideális megoldás a multimédiás alkalmazásokhoz.
 

Biztonságos kapcsolat


Egyszerű biztonságos hálózatot létrehozni. A  WPS (Wi-Fi Protected Setup) támogatásnak köszönhetően egy pillanat műve a dolog: a QoS gomb megnyomását követően a WPA/WPA2 titkosítási szabvány biztonságot nyújt az idegen behatolások ellen. Ez sokkal magasabb szintű biztonság, mint amilyet a hagyományos webes titkosítás nyújtani tud. Gyorsabb a rendszer, ráadásul egyetlen jelszóra sem kell emélkezni!


 

A TD-W8951ND NAT és SPI (Stateful Packet Inspection) tűzfalat használ, amely ellenőrzi a bejövő csomagok tartalmát, még mielőtt megjelenne a tartalma, s megakadályozva a lehetséges támadásokat. További kényelem érdekében támogatja a MAC-címeken, IP-címeken, domain neveken vagy alkalmazásokon (pl. MSN vagy Yahoo Messenger) alapuló hozzáférés-szabályozást, így a szülők és a hálózati rendszergazdák korlátozott hozzáférést biztosító szabályokat alakíthatnak ki. E funkciók segítségével a felhasználók fokozhatják a hálózat biztonságát és rugalmasságát. Az internetkapcsolat, a vezetéknélklüli hálózat és az egyéb paraméterek beállítása nagyon egyszerűen elvégezhető webes felületen keresztül.

Egyszerű a telepítés


A csomaghoz tartozó Easy Assistant CD segítségével nagyon egyszerűen telepíthető és működtethető a modem. Sorban meg kell adni a különböző paramétereket, a program pedig segíti a felhasználót, legyen szó akár a vezeték nélküli hálózati, akár a biztonsági beállításokról. Azoknak sem kell aggódniuk, hogy hosszú órákig tart a művelet, akik eddig még csak nem is hallottak modemről.

Paraméterek és specifikációk:

Csatlakozások:
4 x RJ-45 10/100 Mbps LAN
1x RJ-11 ADSL WAN

Támogatott szabványok:
WiFi: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE802.11b
ADSL: Full-rate ANSI T1.413 Issue 2, ITU-T G.992.1 (G.DMT) Annex B, ITU-T G.992.2 (G.Lite) Annex B, ITU-T G.994.1 (G.hs))
ADSL2: ITU-T G.992.3 (G.dmt.bis) Annex B/J, ITU-T G.992.4 (G.lite.bis), Annex B
ADSL2+: ITU-T G.992.5 Annex B/J

Átviteli sebesség:
ADSL: maximális letöltési: 24Mb/s, maximális feltöltési: 1Mb/s
WiFi: 11Mb/s, 54Mb/s, 150 Mb/s

Jellemzők:
QoS (802.11p)
NAT Static Routing, RIP V1/V2
VPN (PPTP, L2TP, IPSec) Pass-through
PVC / Ethernet Port Mapping
VLAN, 802.1p
DNS Relay, DDNS
IGMP Multicast IGMP looping V1/ V2
Virtuális szerver, DMZ, ACL (Access Control List)
UPnP

Titkosítás:
WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK, WEP

Méret:
181 x 125 x 36mm

Paraméterek

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!
Típus
ADSL Kész!

Csatlakozók

LAN
4 × Kész!
WAN
Kész!

Típus

Típus
ADSL Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-LINK TD-W8951NB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TD-W8951NB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK TD-W8951NB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TD-W8951NB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TD-W8951NB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ