30 dnů na vrácení Shop roku

TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit

Termékkatalógus
TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit
4,7 14 értékelés
Powerline adapter - LAN csatlakozás 230V aljzaton keresztül, pass-through adapter, átviteli sebesség: 500Mbit/s, hatótávolság: 300m, 2 x LAN, 2 db adapter a csomagban
Kód:  TP761v9 Termékszám:  TL-PA4020PKIT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit

A TP-LINK adapterek minden otthon vagy iroda számára a tökéletes megoldást nyújtják, hiszen a hagyományos Ethernet hálózat minőségével képesek az adattovábbításra, egyszerűen telepíthetőek, Ethernet hálózat nélkül is használhatók, ezáltal pedig egy UTP háló kiépítési költségeit is megspórolhatod velük. A gyors adatátvitel, az alacsony energiafogyasztás, a gyors újraindulás áramkimaradás után és a QoS támogatás mind-mind ezen adapterek egyedi teljesítményét hivatottak bizonyítani.

A termék legfontosabb jellemzői

  • A meglévő villamosenergia-hálózatot adathálózattá bővíti
  • Nagyon könnyen telepíthető és nem szükséges konfigurálni sem
  • Ez egy pass-through adapter - az aljzat továbbra is használható áramellátásra
  • Akár 500 Mbit/s sebességű adattranszfer, és 300 méteres hatótávolság
  • 128 bites AES titkosítás
  • Kompakt kialakítás
  • Mindegyik adapter 2 x LAN porttal van szerelve

Két adapterrel a LAN hálózat elosztásához.

Az adapterek közti adattovábbítás a Home Plug AV technológiának köszönhetően rendkívül gyors. A maximális bitráta akár az 500 Mbps sebességet is elérheti, hatótávolsága pedig akár 300 méter! Így nagy fájlok vagy HD felbontású multimédia streamelése, online játékok és az egyéb hasonló, nagy adatforgalmat lebonyolító szolgáltatások sem okoznak gondot a TL-PA4020 powerline-nak. Az adapterek további előnye a kettő LAN port, amely által akár kettő számítógép is csatlakoztatható egyetlen eszközre - switch üzemmód a fedélzeten. Emellett fontos kiemelni, hogy az eszköz pass-through, azaz átjátszó adapterként funkcionál, tehát a fali aljzat továbbra is használható marad az áramellátás biztosítására.

Egyszerűen elhelyezhető.

Az új, ultrakompakt kialakítás és a letisztult, egyszerű dizájn a korábbi powerline termékeknél sokkal kisebbé teszi a friss adaptercsaládot. A mindössze 28.5mm-es vastagságnak köszönhetően kevésbé hozzáférhető helyekre is befér, oda is, ahol minden centiméter számít. Így nem probléma többé az adapter asztal mögé vagy Smart TV alá való fali elhelyezése sem - az Internet világába még soha nem juthattál el ilyen könnyedén.

Biztonságos és hatékony.

A magas biztonsági szint garantálása és a veszélyes külső behatolások elleni védelem érdekében a Powerline hálózat gyorsan és egyszerűen 128 bites, teljes AES kódolásúra váltható. 

A Powerline adapterek új generációjaként ez az eszköz praktikus kialakítással rendelkezik, valamint kifinomult energiamegtakarító módjának hála sokkal kevesebb enerigát használ fel, mint a korábbi generációk tették. Ha az adapterek éppen kihasználatlan állapotban vannak, automatikus üzemmódot váltanak, és készenléti állpotba kerülnek. Ez akár 85 %-kal csökkenti az áramfogyasztásukat.

 

Paraméterek

Hatótáv
300 m Kész!

Tartomány

Hatótáv
300 m Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA4020P Starter Kit.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ