Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TP-LINK TL-PA9020PKIT

Termékkatalógus
TP-LINK TL-PA9020PKIT
5 1 értékelés
Powerline adapter - LAN csatlakozás 230V aljzaton, pass-through adapter, átviteli sebesség: akár 2000Mbit/s, hatótávolság: 300m, 2x GLAN, a csomag 2db adaptert tartalmaz
Kód:  TP761w8 Termékszám:  TL-PA9020PKIT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK TL-PA9020PKIT

Szükséges lenne, hogy minden eszközöd számára megfelelő Internetkapcsolatot biztosíts, de az otthoni hálózat nem elegendő? Nem szeretnél visszataszító Ethernet kábelkötegeket tekeredve látni a padlón? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád. A TP-Link powerline egy pár LAN adapterrel rendelkezik, amelyek Ethernet csatlakozót varázsolnak a hálózati aljzatodból. Nincs szükséged komplikált használati utasítások követésére sem.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 portos Gigabit keresztül powerline kezdőkészlet
  • Pörgesd fel otthoni hálózatodat
  • 2db Gigabit port számítógépek, okos TV-k vagy játékkonzolok számára
  • Az adapterek hálózati aljzattal is rendelkeznek (pass-through)
  • Plug and Play, nem igényel konfigurációt
  • A szabadalmaztatott energiatakarékos üzemmód automatikusan csökkenti az áramfogyasztást akár 85%-kal is

Szédítő sebesség az otthoni hálózaton

Gigabites sebességű otthoni hálózatok létrehozása még soha nem volt ilyen egyszerű. Csatlakoztasd számítógéped, játékkonzolod, adattárolóid vagy okos TV-d egy gyors és stabil hálózatra, és élvezd a gördülékeny adatátvitelt. Az akár 2000 Mbit/s sebességre is képes eszköz minden igényedet kielégíti. Az adapterek egyenként egy pár LAN csatlakozóval, valamint egy hálózati aljzattal is rendelkeznek, így nem kell aggódnod a fali aljzatok számának csökkenése miatt sem.

Mindent percek alatt elkészíthetsz

Az adapterek telepítése rendkívül egyszerű. Először csatlakoztasd az egyik adaptert a routerre egy Ethernet kábelre, majd dugd be azt egy hálózati aljzatba. Ezt követően, 300 méteren belül bárhol elhelyezheted a másik adaptert - akár jópár szobával arrébb is. Nyomd meg a párosítás gombot... és kész! Élvezd a gyors, vezetékes kapcsolatotot, amelyre a LAN csatlakozó segítségével bármilyen eszközt csatlakoztathatsz. Láthatod, a powerlinet egyáltalán nem bonyolult üzembe helyezni, és azonnal készenáll a használatra.

Paraméterek

Hatótáv
300 m Kész!

Tartomány

Hatótáv
300 m Kész!
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-LINK TL-PA9020PKIT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-PA9020PKIT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-LINK TL-PA9020PKIT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA9020PKIT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-PA9020PKIT.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ