A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN

Termékkatalógus
TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN
5 2 értékelés
Switch - desktop, 8× RJ-45, 2× SFP, cloud platform, DHCP snooping, L2, l3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, mérete 44 × 294 × 180 mm (Ma×Sz×Mé)
77 020 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  TpLNk21t28 Termékszám:  TL-SG2210MP Gyártó honlapja:
TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN 77 020 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Akciós szettek

78 210 Ft
Szett megvásárlása

TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN

TP-Link TL-SG2210MP

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

10 portos  TP-Link TL-SG2210MP switch

  • 150W kapacitású PoE - 8 802.3at/af-kompatibilis PoE+ port összesen 150W-os teljesítménnyel
  • A TP-Link TL-SG2210MP switch minden portja gigabites  - 8 darab gigabites PoE+ port és 2 darab gigabites SFP slot biztosítja a nagy sebességű csatlakozást
  • Omada SDN integráció - Zero-Touch Provisioning (ZTP), központosított felhőkezelés és intelligens felügyele.
  • Központosított kezelés - felhőalapú hozzáféréssel és Omada alkalmazás a maximális kényelem és egyszerű kezelés érdekében
  • Kimagasló  biztonság - IP-MAC-címszűrés, ACL, portbiztonság, DoS-védelem, Storm Control funkció, DHCP Snooping, 802.1X és Radius hitelesítés és még sok más
  • Optimalizált hang- és videóforgalom az alkalmazásokban - L2/L3/L4 QoS és IGMP Snooping

10 portos, gigabites, intelligens JetStream switch 8 darab PoE+ porttal

TP-Link TL-SG2210MP

A TP-Link TL-SG2210MP switch PoE-n keresztül képes biztosítani a tápellátást az olyan eszközök számára, mint az IP-kamerák, a hozzáférési pontok és az IP-telefonok. PoE nélküli vezetékes eszközökkel is használhatod, mivel gigabites kapcsolatot is biztosít olyan eszközök számára, mint a számítógépek, nyomtatók és IPTV-k. Összesen 10 porttal rendelkezik, amelyek közül 8 PoE tápellátású, és amelyek maximális összteljesítménye 150 W. Így megspórolhatsz egy tápkábelt és a vezetékekkezelése is egyszerűbb lesz. A másik kettő port gigabites SFP slot.

TP-Link TL-SG2210MP

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A switch 8 darab PoE porttal büszkélkedhet

A TP-Link TL-SG2210MP switch 8 porttal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a PoE+ tápellátás (802.3af/at kompatibilis) használatát, így rajtuk keresztül hozzáférési pontot, VoIP-telefonokat, nyomtatókat vagy IP-kamerákat üzemeltethetsz. A maximális összteljesítmény 150 W.

TP-Link TL-SG2210MP

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A TP-Link TL-SG2210MP switch érdekes funkciókat kínál

A kiválasztott alkalmazásokhoz a QoS segítségével könnyedén priorizálhatod az adatforgalmat és a funkciókat, hogy a kellemetlen késleltetést a minimumra csökkentsd. A még nagyobb biztonság érdekében a VLAN-ok segítségével a kezelt eszközök logikai alapon LAN-okba csoportosíthatók. Ez enyhíti a hálózat hozzáférhetetlenségét, miközben javítja a biztonságot. A TP-Link TL-SG2210MP switch-nek hála a hálózati szabályok létrehozásához és végrehajtásához az ACL-t virtuálisrendszergazdaként is használhatod.

TP-Link TL-SG2210MP


Omada SDN - szoftveresen definiált hálózatépítés felhőalapú hozzáféréssel

A TP-Link TL-SG2210MP könnyen integrálható az Omada (SDN) rendszerbe, lehetővé téve a hozzáférési pontok, switch-ek és átjárók egységesítését a 100%-ban központosított felhőkezelés érdekében. Az Omada segítségével egyszerű és nagymértékben skálázható hálózatot hozhatsz létre, amelyhez vezeték nélkül és vezetékes úton is könnyű csatlakozni. Ezt elsősorban irodákban, kiskereskedelemben, oktatásban vagy vendéglátásban használják.


TP-Link TL-SG2210MP

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Egyszerű hálózati menedzsment az Omada segítségével

Használd az ingyenes Omada alkalmazást, és kövesd az alkalmazásban található beállítási utasításokat! Az egész folyamat néhány perc alatt elvégezhető. Az Omada alkalmazáson keresztül ezután egyszerűen kezelheted az ügyfeleket, módosíthatod a beállításokat, vagy nyomon követheted a hálózat állapotát - a telefonod vagy táblagéped segítségével.

TP-Link TL-SG2210MP



Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Desktop (asztali), Rack Kész!
Funkciók
Cloud platform, DHCP snooping, L2, L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
20 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Tömeg
1 460 g Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali), Rack Kész!
Funkciók
Cloud platform, DHCP snooping, L2, L3 (Router), PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
20 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Tömeg

Tömeg
1 460 g Kész!

Portok

RJ-45
8 db Kész!
SFP
2 db Kész!

Méret

Szélesség
294 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Mélység
180 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-Link TL-SG2210MP, Omada SDN.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ