A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Trackito Bike

Termékkatalógus
Trackito Bike
4,4 13 értékelés
GPS nyomkövető - biciklik lopás elleni védelméhez, Ahead-es nyakú első villába szerelendő, nyomon követi a pozíciót és a mozgást, riasztást küld, iOS (7-es vagy újabb verzió) és Android (4.0.4-es vagy újabb verzió) rendszeren futó mobil alkalmazásokkal használható, minden EU-országban működik, hosszú akkumulátor-élettartam
Kód:  TRKT002 Termékszám:  003

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trackito Bike

Te is biciklivel jársz munkába, ahol aztán órákon át megfelelő felügyelet nélkül kell tárolnod a kerékpárodat? Többé már nem kell aggódnod emiatt, a Trackito Bike ugyanis kiváló védelmet biztosít a biciklid számára. A rendkívül praktikus kis GSM alapú nyomkövető GPS koordinátákat tud küldeni számodra a kerékpár aktuális tartózkodási helyéről. Az egységet az első villában kell elhelyezni, és abban a szerencsétlen esetben, ha valaki ellopná a lezárt biciklit, csak be kell kapcsolnod a helymeghatározó funkciót a Trackitón, és máris tudni fogod kerékpárod aktuális helyzetét. A Trackito emellett riasztást is tud küldeni a telefonodra a lopás pillanatában, ugyanis a modul Android és iOS operációs rendszerekre letölthető mobil alkalmazáson, vagy webes interfészen keresztül kommunikál.

 A Trackito Bike GPS nyomkövető főbb jellemzői

  • Azonnal riaszt a kerékpár illetéktelen személy általi elmozdítása esetén
  • Minimum 18 cm hosszú Ahead-es nyakú első villába szerelhető
  • GSM és GPS alapú helymeghatározást használ
  • Mobil alkalmazáson vagy webes interfészen keresztül kommunikál
  • Mobilról gyorsan aktiválható és inaktiválható
  • A tölthető akkumulátor egy töltéssel akár fél évig is üzemképes
  • Fix rögzítés, felhasználóbarát beszerelhetőség

A Trackito Bike felszerelése a kerékpárra

A Trackito beszerelése egyszerű feladat, amelyet te magad is könnyedén elvégezhetsz a mellékelt használati utasítás alapján. Ha nem szeretnél ezzel bajlódni, vagy úgy érzed, hogy egyedül nem boldogulnál, akkor felhasználhatod a csomagban található kupont, amely ingyenes beszerelésre jogosít a Trackito hivatalos szervizeinek egyikében, melyek listája a www.tracktito.com címen érhető el. Az egységet legalább 18 cm hosszúságú egyenes, illetve 19 cm hosszúságú kúpos Ahead-es villanyakhoz tervezték.

Mit csinál az okos alkalmazás, és hogyan vezérelhető a Trackito Bike-kal?

Amint leállítod valahol a biciklidet, csak aktiváld a Trackito Bike mobil alkalmazást. Az alkalmazás az aktiválást követően azonnal riasztást küld a telefonodra a kerékpár illetéktelen személyek általi elmozdításáról mindaddig, amíg nem inaktiválod. Az integrált SIM kártyának köszönhetően az alkalmazás rögzíti a bicikli mozgási útvonalát. A használat az első évben ingyenes, a helymeghatározás minden EU-országban, sőt, az Egyesült Államokban és Oroszországban is működik. Az első évet követően az aktiválás online vásárolható meg, alap vagy kibővített csomagban. Az egység tölthető akkumulátorral működik, amely USB porton keresztül tölthető fel, és egy feltöltéssel akár fél évet is működik.

A csomag tartalma

  • Trackito Bike egység
  • Micro USB kábel az egység töltéséhez
  • Aktiváló kártya az első éves ingyenes használathoz
  • A párosító kódot (Trackito azonosítót) tartalmazó kártya
  • Menetes rudak (4, 7, 16 cm)
  • Szerelőkúp kúpos villanyakhoz

Műszaki paraméterek és jellemzők

  • Töltési feszültség: 5 V USB
  • Akkumulátor kapacitása: 2200 mAh
  • Akkumulátor élettartama egy töltéssel: akár 6 hónap
  • Alkalmazások iOS 7 és újabb verziójú, valamint Android 4.0.4 és újabb verziójú operációs rendszerekhez

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Trackito Bike Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trackito Bike. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trackito Bike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trackito Bike. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trackito Bike.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ