AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

TrackR bravo fekete

Termékkatalógus
TrackR bravo fekete
Bluetooth kulcskereső 82dB, iOS / Android hangszóróval, érzékelő hatótávolsága 33m-ig
Kód:  TRACa001 Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  TT-TB002BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrackR bravo fekete

A fekete TrackR bravo egy vezeték nélküli helymeghatározó chip Bluetooth technológiával. Ez a kis eszköz képes megkönnyíteni elveszett dolgai keresését. A chipet ráteheti kulcsaira, kerékpárjára vagy beleteheti pénztárcájába. Olyan kompakt és könnyű, hogy észre sem fogja venni mindaddig, amíg nem aktiválja 82dB-es hangszóróját. Így, ha valamit elvesztett vagy elfelejtett, elég aktiválni a hangszórót a telefonos alkalmazás segítségével, és kulcsát, kerékpárját vagy bármi mást könnyen megtalál hosszadalmas keresés nélkül. Az alkalmazásban azt is beállíthatja, milyen messze távolodhat a chiptől. Az érzékelő hatótávolsága 33 méter.

A fekete TrackR bravo Bluetooth helymeghatározó chip legfőbb jellemzői

  • Bluetooth érzékelő a tárgyak könnyű megkeresésére
  • Pénzérme méretű diszkrét kialakítás
  • Fordított funkció a mobiltelefon keresésére
  • Több érzékelőt képes egyszerre kezelni
  • Android és iOS alkalmazással vezérelhető
  • Alkalmas háziállatoknak is
  • A csomag tartalma: ragasztószalag, kulcstartó karika

Precíz kivitelezésű chip

A chip tartós galvanizált alumíniumból és műanyagból készült. Az elülső oldalán egy gomb található, mellyel aktiválható a fordított funkció, vagyis a mobiltelefon megcsöngetése. A chip fölső részén található kis hurok segítségével kulcshoz vagy poggyászhoz rögzítheti. A chip átmérője 31 milliméter, ami nem nagyobb egy hagyományos pénzérménél. A chipet használhatja szeretett házikedvenceihez is. 

Egy chip több felhasználó részére

Ha szeretné, több telefont is hozzárendelhet egyetlen chiphez. Ekkor a chip minden felhasználónak megjelenik a térképen, mindenki akkor ellenőrizheti  a chip pozícióját, amikor csak akarja. A chipben lévő elem élettartama elérheti az 1 évet, a csökkenő energiaszintre pedig figyelmeztetni fogja Önt az intelligens alkalmazás, ami a chip vezérlésére is szolgál. Ingyenesen letölthető Andriod és iOS rendszerű mobiltelefonokra.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrackR bravo černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrackR bravo čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrackR Bravo schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrackR Bravo schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ