30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

TrackR pixel 3 Pack

Termékkatalógus
TrackR pixel 3 Pack
Bluetooth kulcskereső - CR2016 típusú elemmel működik, Bluetooth 4.0, akár 33m hatótávolság, 90 dB hangszóró
Kód:  TRACc006 Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  TT-Tp3PkBlWhSiRetEU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrackR pixel 3 Pack

Te is egyike vagy azoknak, akik folyton a kulcsukat, a mobiltelefonjukat, vagy más személyes tárgyaikat keresik? Van egy megoldásunk a számodra a három okos TrackR Pixel Bluetooth chipből álló szett formájában! A lokalizációs chipek segítségével többé nem kell értékes perceket pazarolnod a személyes dolgaid keresésére. Csak helyezd a klasszikus, pénzérme nagyságú chipet a pénztárcádba, vagy ragaszd a kulcsaidra, nem zavaró területre. Majd telepítsd a mobilodra vagy a tabletedre (iOS vagy Android) az ingyenes alkalmazást. Ha nem találod a TrackR Pixel chippel ellátott tárgyadat, egyszerűen csak alkalmazd az applikációt, amely aktiválja a 90 dB-es riasztást. Az éjszaka történő keresés során minden bizonnyal értékelni fogod a LED világítást, amely minden aktiválás közben bekapcsolódik.

A TrackR Pixel 3 Pack Bluetooth lokalizációs chipek legfőbb jellemzői

  • A készlet 3 chipet tartalmaz - fekete, kék és ezüst
  • Ingyenes kereső alkalmazás iOS és Android telefonokhoz és tabletekhez
  • Távolságmérő érzékelő és távoli hangriasztás aktiválása
  • A térképen megtekinthető a keresett tárgy jelenlegi, vagy legutóbb ismert tartózkodási helye
  • Értesítés a kapcsolat megszakadása esetén az állítható távolsággal rendelkező érzékelő segítségével
  • Több felhasználó közötti megosztás és közös keresés funkció
  • Állatok esetében is alkalmazható

Akár egy éves chip üzemidő

A TrackR Pixel másképp is alkalmazható, például a mobiltelefonod elhagyása esetén. Csak nyomd meg az érzékelőn található gombot, és a telefonod máris csörögni kezd, még akkor is, ha néma üzemmódban hagytad. Az érzékelő hatósugara 33 méter. Megeshet, hogy a keresett tárgy kívül esik a Bluetooth hatósugarán, ekkor az alkalmazáson keresztül megnézheted az adott tárgy utolsó ismert tartózkodási helyét a térképen. Azt is láthatod, hogy éppen távolodsz a tárgytól, vagy közeledsz felé. A chip belsejében cserélhető CR2016 elem található, amely akár egy éves üzemidőre is képes. Az elem töltöttségi szintjét a mobilalkalmazáson keresztül követheted figyelemmel.

A TrackR Pixel a kiskedvencedre is figyel

Az alkalmazáson keresztül meghatározott távolság-korlátot is megadhatsz, amely azt jelenti, hogy a (telefon és az érzékelő közötti) távolság túllépése esetén a telefonod képernyőjén hang- és vizuális jelzés jelenik meg. Többé nem fogod otthon hagyni a kulcsaidat, vagy a pénztárcádat! Ez a praktikus funkció a kutyádnál is alkalmazható, ha a TracR Pixel chipet a nyakörvére erősíted. Az érzékelőket könnyedén megoszthatod a barátaiddal, a családtagjaiddal, vagy bárki mással.

Habár a Bluetooth hatósugara korlátozottnak tűnhet, a Crowd Locate Network-ben történő regisztrációnak köszönhetően szinte az egész világra kiterjesztheted a chip működését. Minden regisztrált felhasználó rendelkezik az egyes chipekhez tartozó azonosítóval, amelyet miután megosztasz a felhő-alkalmazásban, megkapod az adott chip GPS koordinátáit.


További információ:

Elemtípus:
CR2016
körülbelül 1 évig tartó üzemidő

Bluetooth verzió:
Low Energy 4,0
akár 33 méteres hatósugár

Hangszóró zajszintje:
90 dB

Anyag:
Műanyag

Átmérő:
26,2 mm

Vastagság:
5,6 mm

A csomag tartalma:
3 × TrackR pixel
3M ragasztószalag és felakasztható kábel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrackR pixel 3 Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrackR pixel 3 Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrackR Pixel 3 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrackR Pixel 3 Stück.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ