AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

TrackR pixel 5 Pack

Termékkatalógus
TrackR pixel 5 Pack
Bluetooth kulcskereső - CR2016 típusú elemmel működik, Bluetooth 4.0, akár 33m hatótávolság, 90 dB hangszóró
Kód:  TRACc007 Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  TT-Tp5PkBlWhSiRdBuRetEU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrackR pixel 5 Pack

Te is az olyan emberek közé tartozol, akik folyamatosan keresik a kulcsaikat, mobiltelefonjukat és más személyes tárgyakaikat? Megoldást kínálunk a problémádra öt ötletes TrackR Pixel Bluetooth chipes készlet formájában. Ezekkel a lokalizációs korongokkal már nem kell többé percekig keresned a személyes tárgyaidat. Helyezd el ezeket a klasszikus érme méretű chipeket a pénztárcádba, vagy csatold a kulcstartódra ahol nem fog zavarni. Ezután telepítsd fel az ingyenes alkalmazást a mobiltelefonodra vagy a tabletedre (iOS vagy Android). Ha nem találod a TrackR Pixel készülékkel megjelölt tárgyat, egyszerűen használd az alkalmazást a 90 dB-es riasztás aktiválásához, amelyet az érzékelő bocsát ki. Éjjeli keresgélés közben nagyra fogod értékeli az egyes aktiválások során felvillanó LED-eket is.

A TrackR Pixel Bluetooth lokalizációs chipek főbb tulajdonságai

  • A készlet 5 chipet tartalmaz - fekete, kék, ezüst, piros és fehér színben
  • Ingyenes keresési alkalmazás iOS és Android telefonokhoz és tabletekhez
  • Távolság mérése és a távoli piezo hangszóró aktiválása
  • Megnézheted az érzékelő aktuális vagy utolsó ismert helyzetét a térképen
  • Értesítés az érzékelő csatlakoztatásának elvesztéséről állítható távolságban
  • Az érzékelők megoszthatóak több felhasználó között az elveszett elemek közös kereséséhez
  • Alkalmas háziállatok nyomkövetésére is

Akár egy éves üzemidő

A TrackR Pixel fordítva is működik - például, ha elveszted a mobiltelefonodat. Csak nyomd meg a gombot az érzékelőn, és a telefon azonnal csengeni kezd, még csendes üzemmódban is. Az érzékelő hatótávolsága legfeljebb 33 méter. Valószínűleg az is megtörténik, hogy a keresett dolog nem elérhető a Bluetooth hatótávolságán belül. Az alkalmazás készen áll erre, és megmutatja a chip utolsó ismert helyét a térképen. Azt is megmutatja, hogy távolodsz-e, vagy közeledsz a chiphez. A chipen belül egy cserélhető CR2016 gombelem található, amely akár egy évig is táplálja az érzékelőt. A fennmaradó kapacitásról a mobil applikáción keresztül tájékozódhatsz. 

A TrackR Pixel a házi kedvencekre is figyelhet

Az alkalmazásban távolsági határértéket is beállíthatsz, ami azt jelenti, hogy ha ezt a távolságot (a telefon és az érzékelő között) átléped, azt azonnal jelzi a mobiltelefon kijelzőjén megjelenő hang- és vizuális értesítés. Nem fogod többé otthonhagyni a kulcsodat vagy a pénztárcádat. Ez a praktikus lehetőség arra is jó, hogy figyelemmel kísérd a kutyádat, ha a nyakörvére helyezed a TrackR Pixelt. Könnyen megoszthatod az érzékelőket barátaiddal, családoddal vagy bármely más felhasználóval. 

Bár a Bluetooth-funkció korlátozottnak tűnhet, köszönhetően a Crowd Locate Network regisztrációnak, a chip hatósugara szinte a világ minden tájára kiterjeszthető. Minden regisztrált felhasználó telefonján olyan alkalmazás fut a háttérben, amely a közelben lévő egyes chipek egyedi azonosítóját regisztrálja és elküldi a felhőbe. Ezután a chip GPS-pozíciója közvetlenül a TrackR Pixel tulajdonosához kerül.

További információ:

Elemtípus:
CR2016
körülbelül 1 év üzemidő

Bluetooth verzió:
Alacsony energia 4,0
a hatótávolság elérheti a 33 métert

Hangszóró zajszintje:
90 dB

Anyag:
műanyag

Átmérő:
26,2 mm

Vastagság:
5,6 mm

Csomag tartalma:
5 × TrackR pixel
3M ragasztószalag és felfüggesztő zsinór

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrackR pixel 5 Pack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrackR pixel 5 Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrackR Pixel 5 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrackR Pixel 5 Stück.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ