AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

TrackR pixel - fehér

Termékkatalógus
TrackR pixel - fehér
Bluetooth kulcskereső - CR2016 típusú elemmel működik, Bluetooth 4.0, akár 33m hatótávolság, 90 dB hangszóró
Kód:  TRACc005 Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  TT-Tp1PkWhRetEU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrackR pixel - fehér Megszűnt

TrackR pixel - fehér

Te is egyike vagy azoknak, akik folyton a kulcsukat, a mobiltelefonjukat, vagy más személyes tárgyaikat keresik? Van egy megoldásunk a számodra a fehér színűTrackR Pixel Bluetooth chipformájában! A lokalizációs chip segítségével többé nem kell értékes perceket pazarolnod a személyes dolgaid keresésére. Csak helyezd a klasszikus, pénzérme nagyságú chipet a pénztárcádba, vagy ragaszd a kulcsaidra, nem zavaró területre. Majd telepítsd a mobilodra vagy a tabletedre (iOS vagy Android) az ingyenes alkalmazást. Ha nem találod a TrackR Pixel chippel ellátott tárgyadat, egyszerűen csak alkalmazd az applikációt, amely aktiválja a 90 dB-es riasztást. Az éjszaka történő keresés során minden bizonnyal értékelni fogod a LED világítást, amely minden aktiválás közben bekapcsolódik.

A fehér színű TrackR Pixel Bluetooth lokalizációs chipek legfőbb jellemzői

  • Ingyenes kereső alkalmazás iOS és Android telefonokhoz és tabletekhez
  • Távolságmérő érzékelő és távoli hangriasztás aktiválása
  • A térképen megtekinthető a keresett tárgy jelenlegi, vagy legutóbb ismert tartózkodási helye
  • Értesítés a kapcsolat megszakadása esetén az állítható távolsággal rendelkező érzékelő segítségével
  • Több felhasználó közötti megosztás és közös keresés funkció
  • Állatok esetében is alkalmazható

Akár egy éves chip üzemidő

A fehér színű TrackR Pixel másképp is alkalmazható, például a mobiltelefonod elhagyása esetén. Csak nyomd meg az érzékelőn található gombot, és a telefonod máris csörögni kezd, még akkor is, ha néma üzemmódban hagytad. Az érzékelő hatósugara 33 méter. Megeshet, hogy a keresett tárgy kívül esik a Bluetooth hatósugarán, ekkor az alkalmazáson keresztül megnézheted az adott tárgy utolsó ismert tartózkodási helyét a térképen. Azt is láthatod, hogy éppen távolodsz a tárgytól, vagy közeledsz felé. A chip belsejében cserélhető CR2016 elem található, amely akár egy éves üzemidőre is képes. Az elem töltöttségi szintjét a mobilalkalmazáson keresztül követheted figyelemmel.

A TrackR Pixel a kiskedvencedre is figyel

Az alkalmazáson keresztül meghatározott távolság-korlátot is megadhatsz, amely azt jelenti, hogy a (telefon és az érzékelő közötti) távolság túllépése esetén a telefonod képernyőjén hang- és vizuális jelzés jelenik meg. Többé nem fogod otthon hagyni a kulcsaidat, vagy a pénztárcádat! Ez a praktikus funkció a kutyádnál is alkalmazható, ha a TracR Pixel chipet a nyakörvére erősíted. Az érzékelőket könnyedén megoszthatod a barátaiddal, a családtagjaiddal, vagy bárki mással.

Habár a Bluetooth hatósugara korlátozottnak tűnhet, a Crowd Locate Network-ben történő regisztrációnak köszönhetően szinte az egész világra kiterjesztheted a chip működését. Minden regisztrált felhasználó rendelkezik az egyes chipekhez tartozó azonosítóval, amelyet miután megosztasz a felhő-alkalmazásban, megkapod az adott chip GPS koordinátáit.


További információ:

Elemtípus:
CR2016
körülbelül 1 évig tartó üzemidő

Bluetooth verzió:
Low Energy 4,0
akár 33 méteres hatósugár

Hangszóró zajszintje:
90 dB

Anyag:
Műanyag

Átmérő:
26,2 mm

Vastagság:
5,6 mm

A csomag tartalma:
TrackR pixel
3M ragasztószalag és felakasztható kábel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrackR pixel bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrackR pixel biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrackR Pixel weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrackR Pixel weiß.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ