30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

TrackR pixel piros

Termékkatalógus
TrackR pixel piros
Bluetooth kulcskereső - CR2016 típusú elemmel működik, Bluetooth 4.0, akár 33m hatótávolság, 90 dB hangszóró
Kód:  TRACc003 Kiterjesztett jótállás+36 hónap Termékszám:  TT-Tp1PkRdRetEU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TrackR pixel piros

Te is az olyan emberek közé tartozol, akik folyamatosan keresik a kulcsaikat, mobiltelefonjukat és más személyes tárgyakaikat? Megoldást kínálunk a problémádra az ötletes TrackR Pixel Bluetooth chip formájában. Ezel a lokalizációs koronggal már nem kell többé percekig keresned a személyes tárgyaidat. Helyezd el ezt a klasszikus érme méretű chipeket a pénztárcádba, vagy csatold a kulcstartódra ahol nem fog zavarni. Ezután telepítsd fel az ingyenes alkalmazást a mobiltelefonodra vagy a tabletedre (iOS vagy Android). Ha nem találod a TrackR Pixel készülékkel megjelölt tárgyat, egyszerűen használd az alkalmazást a 90 dB-es riasztás aktiválásához, amelyet az érzékelő bocsát ki. Éjjeli keresgélés közben nagyra fogod értékeli az egyes aktiválások során felvillanó LED-eket is.

A TrackR Pixel Bluetooth lokalizációs chipek főbb tulajdonságai

  • Ingyenes keresési alkalmazás iOS és Android telefonokhoz és tabletekhez
  • Távolság mérése és a távoli piezo hangszóró aktiválása
  • Megnézheted az érzékelő aktuális vagy utolsó ismert helyzetét a térképen
  • Értesítés az érzékelő csatlakoztatásának elvesztéséről állítható távolságban
  • Az érzékelők megoszthatóak több felhasználó között az elveszett elemek közös kereséséhez
  • Alkalmas háziállatok nyomkövetésére is

Akár egy éves üzemidő

A TrackR Pixel fordítva is működik - például, ha elveszted a mobiltelefonodat. Csak nyomd meg a gombot az érzékelőn, és a telefon azonnal csengeni kezd, még csendes üzemmódban is. Az érzékelő hatótávolsága legfeljebb 33 méter. Valószínűleg az is megtörténik, hogy a keresett dolog nem elérhető a Bluetooth hatótávolságán belül. Az alkalmazás készen áll erre, és megmutatja a chip utolsó ismert helyét a térképen. Azt is megmutatja, hogy távolodsz-e, vagy közeledsz a chiphez. A chipen belül egy cserélhető CR2016 gombelem található, amely akár egy évig is táplálja az érzékelőt. A fennmaradó kapacitásról a mobil applikáción keresztül tájékozódhatsz. 

A TrackR Pixel a házi kedvencekre is figyelhet

Az alkalmazásban távolsági határértéket is beállíthatsz, ami azt jelenti, hogy ha ezt a távolságot (a telefon és az érzékelő között) átléped, azt azonnal jelzi a mobiltelefon kijelzőjén megjelenő hang- és vizuális értesítés. Nem fogod többé otthonhagyni a kulcsodat vagy a pénztárcádat. Ez a praktikus lehetőség arra is jó, hogy figyelemmel kísérd a kutyádat, ha a nyakörvére helyezed a TrackR Pixelt. Könnyen megoszthatod az érzékelőket barátaiddal, családoddal vagy bármely más felhasználóval. 

Bár a Bluetooth-funkció korlátozottnak tűnhet, köszönhetően a Crowd Locate Network regisztrációnak, a chip hatósugara szinte a világ minden tájára kiterjeszthető. Minden regisztrált felhasználó telefonján olyan alkalmazás fut a háttérben, amely a közelben lévő egyes chipek egyedi azonosítóját regisztrálja és elküldi a felhőbe. Ezután a chip GPS-pozíciója közvetlenül a TrackR Pixel tulajdonosához kerül.

További információ:

Elemtípus:
CR2016
körülbelül 1 év üzemidő

Bluetooth verzió:
Alacsony energia 4,0
a hatótávolság elérheti a 33 métert

Hangszóró zajszintje:
90 dB

Anyag:
műanyag

Átmérő:
26,2 mm

Vastagság:
5,6 mm

Csomag tartalma:
 TrackR pixel
3M ragasztószalag és felfüggesztő zsinór

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TrackR pixel červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TrackR pixel červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TrackR Pixel rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TrackR Pixel rot.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ