30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tractive GPS - Különleges kiadás Swarovski® kristályokkal

Termékkatalógus
Tractive GPS - Különleges kiadás Swarovski® kristályokkal
GPS nyomkövető - biztosítja az állat helyének meghatározását, integrált SIM-kártya, távvezérelt világítás, rögzíti az állat útvonalát, biztonsági zóna beállítása, amennyiben az állat ezt elhagyja, figyelmeztetést küld
Kód:  EATR01b1 Termékszám:  TRAPI1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tractive GPS - Különleges kiadás Swarovski® kristályokkal Megszűnt

Tractive GPS - Különleges kiadás Swarovski® kristályokkal

Kövesd nyomon az állat mozgását bárhonnan

Az elegáns Tractive GPS háziállat nyomkövető lehetővé teszi, hogy az állat mozgását valós időben figyelemmel kísérd és megjelenítsd a helyét a mobilalkalmazásban vagy a számítógépen. A nyomkövető könnyen rögzíthető bármely szokványos nyakörvre. A beépített SIM-kártyának köszönhetően az adatokat közvetlenül a mobiltelefonodra továbbítja. A készülék alkalmas kutyák, macskák és más, 4,5 kg-nál nagyobb háziállatok számára.

Ezt a különleges kiadást Swarovski kristályok teszik teljessé.



A Tractive GPS Pink Edition nyomkövető legfontosabb jellemzői

  • GPS nyomkövető háziállatok számára
  • Swarovski kristályok a nyomkövető készüléken
  • Beépített SIM-kártya és GPS-modul
  • Virtuális kerítés funkció értesítéssel
  • Az állatok helyzetének valós idejű átvitele
  • Az akkumulátor élettartama 2-5 nap
  • Töltés USB kábelen keresztül
  • Fényjelzés
  • Vízálló kivitel
  • Ajánlott 4,5 kg-nál nagyobb testsúlyú állatoknak
  • Mobilalkalmazás (iOS, Android)
  • Havi díjfizetés a GSM-szolgáltatásokért 3,75 €-tól

Valós idejű követés

Valós idejű nyomkövetés

Használd a Tractive LIVE Tracking alkalmazást, hogy megnézhesd kedvenced aktuális helyét a térképen. Ennek köszönhetően minden lépését nyomon követheted. Ha az aktuális helyét nem is lehet megjeleníteni, az utolsó ismert pozíció és a mozgástörténet megjelenik a térképen, amely megkönnyíti a helymeghatározást.

Historie pohybu

A mozgástörténet rögzítése

Elgondolkoztál már azon, merre járnak a háziállataid, amikor nem vagy a közelükben? A Tractive GPS nemcsak az állat aktuális helyét mutatja, hanem a mozgástörténetet is rögzíti, amelyet azután egy jól átlátható térképen jelenít meg. 

Nastavení bezpečné zóny

Biztonsági zóna

A készülék lehetővé teszi egy biztonsági zóna (úgynevezett „virtuális kerítés”) beállítását és így meghatározhatod a kisállat mozgását az udvaron vagy a kertben. Ha az állat elhagyja ezt a zónát, azonnal értesítést kapsz az okos mobileszközödre. A nyomkövető olyan technológiákat is kínál, amelyek segítenek megtalálni az állatot aktív fény- vagy hangjelzések segítségével. 

Tartós kivitel

Tartós kivitel

Az akkumulátor egy töltéssel 2-5 napig bírja, a nyomkövető lefedettségétől és használatától függően. A készülék USB-kábel segítségével kevesebb mint 2 óra alatt tölt fel teljesen. A Tracker vízálló (IPX7) és ütésálló is, így játékos kutyák számára is kiválóan alkalmas.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tractive GPS - speciální edice s krystaly Swarovski®. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tractive GPS – špeciálna edícia s krištáľmi Swarovski®. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tractive GPS - Sonderedition mit Swarovski® Kristallen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tractive GPS - Sonderedition mit Swarovski® Kristallen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ