A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Tractive GPS - Speciális vadász kiadás

Termékkatalógus
Tractive GPS - Speciális vadász kiadás
4,0 1 értékelés
GPS nyomkövető - állat helyének meghatározásához, integrált SIM-kártya, távvezérelt fény, állat útvonalának meghatározása, biztonsági zónák beállítása és figyelmeztető jelzés ha az állat elhagyja
Kód:  TRAa01 Termékszám:  TRAHU1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tractive GPS - Speciális vadász kiadás Megszűnt

Tractive GPS - Speciális vadász kiadás

Kövesd nyomon kedvencedet bárhonnan

A Tractive GPS-kereső lehetővé teszi az állat mozgásának valós idejű monitorozását és tartózkodási helyének megjelenítését mobilalkalmazásban vagy számítógépen. A helymeghatározó egyszerűen rögzíthető egy normál nyakörvhöz. Az integrált SIM-kártya biztosítja a közvetlen adatátvitelt a mobiltelefonodra. Strapabíró kivitele és stílusos, terepmintás burkolatának köszönhetően a készülék különösen alkalmas vadászkutyák számára.



A Tractive GPS helymeghatározó legfontosabb jellemzői

  • Strapabíró, vízálló GPS-jeladó állatok számára
  • Integrált SIM-kártya és GPS-modul
  • Virtuális kerítés funkció, értesítéssel
  • Valósidejű helymeghatározás
  • Az akkumulátor élettartama: 2-5 nap
  • Töltés USB-kábelen keresztül
  • Fényjelzés
  • Vízálló kivitel
  • Ajánlott 4,5 kg-nál nagyobb testsúlyú állatoknak
  • Mobilalkalmazás (iOS, Android)
  • Havi díjfizetés a GSM-szolgáltatásokért 3,75 € -tól

Sledování v reálném čase

Valósidejű követés

Használd a Tractive LIVE Tracking funkciót, hogy megnézhesd kedvenced aktuális helyét a térképen. Így nyomon követheted minden lépését. Ha az aktuális tartózkodási helyét nem lehet megjeleníteni, akkor az utolsó ismert pozíció és a mozgástörténete megjelenik a térképen, hogy megkönnyítse a keresést.

Historie pohybu

Mozgástörténet rögzítése

Gondolkoztál már azon, hogy hol lehetnek a háziállatok, amikor nem vagy a közelükben? A Tractive GPS nemcsak az állat aktuális helyét mutatja, hanem a mozgásának történetét is rögzíti, amelyet egy jól látható térképen tekinthetsz meg.

Nastavení bezpečné zóny

Biztonságos zóna

A készülék lehetővé teszi a biztonságos zóna (úgynevezett virtuális kerítés) beállítását, hogy kijelölje a kisállat mozgásterét az udvarban vagy a kertben. Ha az állat elhagyja ezt a zónát, azonnal értesít az intelligens mobileszközön. A lokátor olyan technológiákat is kínál, amelyek segítenek megtalálni az állatot aktív fény- vagy hangjelzéssel. 

Odolná konstrukce

Tartós kivitel

Az akkumulátor egy töltéssel akár 2–5 napig is kitart, a lokátor lefedettségétől és használatától függően. A készülék kevesebb, mint 2 órán belül teljesen feltölthető USB kábellel. Ezenkívül a nyomkövető 100% -osan vízálló (IPX7) és ellenáll az ütésnek is, így a játékosabb kutyák számára is alkalmas.



A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tractive GPS - speciální lovecká edice. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tractive GPS – špeciálna lovecká edícia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 43/5000 Tractive GPS - Sonderedition für die Jagd. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 43/5000 Tractive GPS - Sonderedition für die Jagd.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ