Hogyan szerezheted meg a bónuszt?

 • Rendeld meg a Samsung Galaxy Z Flip4 vagy Galaxy Z Fold4 hajlítható telefont 2022. december 9. és 2022. december 31. között:

   

   

   

   
  Az összes Samsung Galaxy Z Flip4 és Z Fold4 modell
 • A vásárlástól számított 7 napon belül töltsd ki az online igénylőlapot a Foxway partnercég weboldalán.
 • Add meg a régebbi készüléked adatait és egyből látni fogod a készülékbeszámítás lehetséges összegét.
 • Küldd el 14 napon belül a beszámítandó készüléket ingyenesen a Foxway partnercégnek, aki ezt követően felveszi veled a kapcsolatot a végleges készülékbeszámítási összeggel kapcsolatban.
 • A készülékbeszámítási összegen felül Galaxy Z Flip4 vásárlása esetén 100 000 forint bónuszt, Galaxy Z Fold4 vásárlása esetén pedig 150 000 forint bónuszt kaphatsz.
 • Az akció szervezője a Samsung Electronics Magyar Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Az akció részletes feltételeit itt olvashatod el.

A Samsung Galaxy Z Flip4 és Z Fold4 a technológiai fejlődés kiváló mintapéldái

Az új Samsung Galaxy Z Flip4 és Z Fold4 hajlítható okostelefonok felbecsülhetetlen társként szolgálnak mindenkit, még a legigényesebb felhasználókat is. Bájuk a kifinomult kialakításukból fakad, zsanérjukat pedig alaposan letesztelték, hogy az megbízhatóan ellenálljon a mindennapi igénybevételnek.

Ezenkívül mindkét modell a legfejlettebb funkciókkal lett ellátva. Támogatják a gyors 5G mobilhálózatokat, csúcskategóriás, 120 Hz-es AMOLED kijelzővel rendelkeznek, a szupergyors Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlet munkálkodik bennük, emellett kiváló minőségű éjszakai felvételek készíthetők velük. Bármelyiket is választod, az abszolút technológiai csúcsteljesítményt kapod kézhez.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Samsung Galaxy Z Flip4 / Z Fold4