Akvizice ApF HU Shop roku

Trakker - Levelite Transformer Chair Szék

Termékkatalógus
Trakker - Levelite Transformer Chair Szék
Horgász szék -
Kód:  JVR055942 Termékszám:  5060236148896

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Trakker - Levelite Transformer Chair Szék Megszűnt

Trakker - Levelite Transformer Chair Szék

Olyan horgászszéket szeretnél, ami senki másnak nincs? Ez a darab meg fog lepni például a szabadalmaztatott állítható lábakkal, széles párnákkal a tökéletes stabilitás érdekében. Kényelmes párnázattal fog lenyűgözni, és kis súlyával és praktikusságával meghökkent. A sátorba, nyaralóba vagy horgászathoz nem lesz szükséged másra. 

Főbb jellemzők

  • Összecsukható és extra könnyű
  • Összecsukható hátsó lábak a nyugágyon történő elhelyezéshez
  • Könnyen állítható első lábak
  • Széles szőnyegek a tökéletes stabilitás érdekében
  • Ergonomikus párnázás
  • Magas fejtámlák támogatása
  • Klipek az átviteli rögzítéshez
  • Alumínium keret

Nehéz hasonlót találni

A Trakker sport- és szabadtéri készülékeihez tartozó Levelite transzformációs szék teljesen lehajtható hátsó lábakkal rendelkezik. Ezt a rendszert úgy tervezték, hogy egy nyugágyon könnyen el lehessen helyezni. Ezenkívül szabadalmaztatott lábfej magasságállító rendszert is kínál. Egy gombnyomással indítsd el a teleszkópos lábat, majd engedd el újra, hogy rögzíthesd. Mindkettő egy széles gömbcsuklóval rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik minden terep egyenlőtlenséghez. Az alumínium keretnek köszönhetően a szék súlya alig több mint négy kilogrammot tesz ki, aminek köszönhetően egyedülálló termék.

A legigényesebbeknek is megfelel

Ha nagy elvárásaid vannak a székkel szemben, akkor a Levelite Transform Chair nem okoz majd csalódást. Magas és széles háttámlával büszkélkedik, amely szilárd fej és váll támaszt biztosít. Emellett mind a háttámla, mind az üléspárna ergonomikus kialakítású és párnázott, így biztosítva a maximálisan kényelmes ülőhelyet. Szükség esetén a szék gyorsan lehajtható, és a mellékelt klipekkel a nemkívánatos kinyílás ellen védve lehet.

Paraméterek és specifikációk

  • súlya: 4,1 kg
  • Méretek (összetett): 73 × 52 cm
  • Méretek (elosztva): 83 × 52 cm
  • keret anyaga: alumínium

Paraméterek

Típus
Szék Kész!

Típus

Típus
Szék Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trakker - Křeslo Levelite Transformer Chair. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trakker – Kreslo Levelite Transformer Chair.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ