A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Transcend JetDrive 725240 gigabájt

Termékkatalógus
Transcend JetDrive 725240 gigabájt
5 1 értékelés
SSD meghajtó SATA III MLC olvasata 570 megabájt / sec, 460 megabájt levelet / s, USB 3.0 MacBook Pro (Retina) 15 "Mid 2012/2013 elején
Kód:  TD001o4 Termékszám:  TS240GJDM725 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Transcend JetDrive 725240 gigabájt Megszűnt

Transcend JetDrive 725240 gigabájt

Boost teljesítménye és kapacitása

Az Ön Macbook lassú? Pontokat kapsz kis kapacitású lemezt? JetDrive excel teljes gyakorlását a többi komponens és számítógépes frissítéseket több tárhelyet. Akkor majd a modell kapacitása akár 960 gigabájt Röviden, hogy ki a kutya kap maximális kielégítésére még a legigényesebb. Lepšuje Attól a pillanattól kezdve, amikor elindítja a számítógépet, a programok futtatására idők és a rendszer általános mozgékonyságot akkor is, ha több feladatot egyszerre.

legfontosabb jellemzői

  • Kapja a legtöbbet a számítógépről
  • Nagy átviteli sebesség és a minimális késleltetést
  • Ellenállás az ütés és vibráció
  • Alacsony energiafogyasztás hosszabb akkumulátor-élettartam
  • Külső doboz, hogy a régi meghajtó
  • Case box

Tárolja az új generációs

SSD működik, mint egy pendrive-ra, de sokkal nagyobb sebességgel. Ennek ellenére továbbra is a pendrive-ra, mozgó alkatrészek nélkül, úgy, hogy a tárolt adatok nem veszélyezteti ütés vagy rázkódás, és különösen összehasonlítva a hagyományos lemezek vár egy forgó lemez. A rendelkezésre álló adatok lényegesen rövidebb késleltetési - szinte azonnal. Minimalizálva ezúttal azt jelenti, hogy a számítógép reagál várakozás nélkül a boltba, és átadhatja magát anélkül, hogy a beavatkozás a szórakozás vagy a hatékony működéshez. Amikor a mobil használatra is jutalmazza meg alacsonyabb energiafogyasztás.

És alkalmazza a régi meghajtót

JetDrive upgrade kit tartalmaz egy szép külső dobozt helyezze az eredeti lemezt, amely támogatja az USB harmadik0. köszönhetően hasznosítani a régi SSD külső tárolóeszköz magas hozzáférési arány. Bizonyára szüksége lesz egy biztonsági másolatot az értékes adatok, mint például annak szükségessége, hogy emlékezetes pillanatokat örökítette meg fényképeket és videókat.

További információk:

Úgy tervezték, hogy:
MacBook Pro (Retina) 15 "(Mid 2012; Early 2013) (MacBook Pro 10,1)

Megjegyzés: Mielőtt vásárol, kérjük, hogy a termék kifejezetten a készülékéhez. Kompatibilitás ellenőrzéséhez kérjük keresse ezt az oldalon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transcend JetDrive 725240 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend JetDrive 725 240GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transcend JetDrive 725 240GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive 725.240 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive 725.240 GB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ