Shop roku Rapture

Transcend JetDrive Lite 330 64GB

Termékkatalógus
Transcend JetDrive Lite 330 64GB
5 2 értékelés
Memóriakártya - olvasás és 95 MB / s, írás akár 60 MB / s, MLC, MacBook Pro (Retina) 13 „Late 2012 / Early 2013 / Late 2013 / Mid 2014/2015 elején
Kód:  DU542k Termékszám:  TS64GJDL330 Gyártó honlapja:

Transcend JetDrive Lite 330 64GB

Egy kiváló ötlet

A harapott alma rajongói számára a Transcend elkészített egy igazi ínyencséget egy könnyen hordozható külső MLC flash meghajtó formájában, mely igazából nem is a közönséges laptopon kívüli hordozásra rendeltetett, hanem éppen ellenkezőleg: laptopon belül. Ennek köszönhetően adatai mindig Önnél lesznek, ráadásul a villámgyors hozzáférhetőségnek hála a produktivitás is növekszik. A precíz kialakítás tökéletesen illeszkedik a készülék kártyaolvasójába, így nem szükséges azon aggódni, hogy mi van, ha elvesztjük vagy épp kárt okozunk benne. Pontosan úgy lett tervezve, hogy tökéletesen kitöltse a kártyaolvasót, és egy miliméterrel se álljon ki a készülékből.

Mintha csak ráöntötték volna

A Transcend JetDrive Lite 330 memóriakártyát MacBook Pro 13" Retina készülékekhez tervezték. Ötvözi az egyszerű megoldást, a tárhely bővítését és a vitathatatlan teljesítményt. A lehető legegyszerűbb upgrade megoldást kínálja, amit el lehet képzelni, ráadásul mindezt minőségi és megbízható kivitelezésben.

Olvasási sebessége 96 MB/s, írási sebessége pedig 60 MB/s (multi-level cell (MLC) NAND flash). Kompatibilis a MacBook Pro 13" 2012-2014 modellekkel.

Tökéletesen ellenálló

Magasfokú megbízhatósággal rendelkezik, rezgés- és ütésálló, így az adatok elvesztése mintegy kockázatként még fel sem merülhet. Speciális COB (Chip-on-Board) technológiával készültek, ami garantálja a por- és vízállóságot.

Figyelmeztetés: Vásárlás előtt kérjük, hogy győződjön meg arról, hogy a termék kompatibilis-e az Ön készülékével. Miután megbizonyosodott róle, kérjük keresse fel ezt az oldalat.

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
64 GB Kész!
Memóriakártya típusa
JetDrive™ Lite Kész!
Olvasási sebesség
95 MB/s Kész!
Írási sebesség
60 MB/s Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
64 GB Kész!

Típus

Memóriakártya típusa
JetDrive™ Lite Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
95 MB/s Kész!
Írási sebesség
60 MB/s Kész!
Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transcend JetDrive Lite 330 64GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend JetDrive Lite 330 64GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transcend JetDrive Lite 330 64 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Lite 330 64 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Lite 330 64 GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ