Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Transcend JetDrive Lite 330 128GB

Termékkatalógus
Transcend JetDrive Lite 330 128GB
4,7 55 értékelés
Memóriakártya - JetDrive™ Lite, 128 GB, 95 MB/s olvasási sebesség, 75 MB/s írási sebesség,
Kód:  DU542l Termékszám:  TS128GJDL330 Gyártó honlapja:

Transcend JetDrive Lite 330 128GB

Egy kiváló ötlet

A harapott alma rajongói számára a Transcend elkészített egy igazi ínyencséget egy könnyen hordozható külső MLC flash meghajtó formájában, mely igazából nem is a közönséges laptopon kívüli hordozásra rendeltetett, hanem éppen ellenkezőleg: laptopon belül. Ennek köszönhetően adatai mindig Önnél lesznek, ráadásul a villámgyors hozzáférhetőségnek hála a produktivitás is növekszik. A precíz kialakítás tökéletesen illeszkedik a készülék kártyaolvasójába, így nem szükséges azon aggódni, hogy mi van, ha elvesztjük vagy épp kárt okozunk benne. Pontosan úgy lett tervezve, hogy tökéletesen kitöltse a kártyaolvasót, és egy miliméterrel se álljon ki a készülékből.

Mintha csak ráöntötték volna

A Transcend JetDrive Lite 330 memóriakártyát MacBook Pro 13" Retina készülékekhez tervezték. Ötvözi az egyszerű megoldást, a tárhely bővítését és a vitathatatlan teljesítményt. A lehető legegyszerűbb upgrade megoldást kínálja, amit el lehet képzelni, ráadásul mindezt minőségi és megbízható kivitelezésben.

Olvasási sebessége 96 MB/s, írási sebessége pedig 60 MB/s (multi-level cell (MLC) NAND flash). Kompatibilis a MacBook Pro 13" 2012-2014 modellekkel.

Tökéletesen ellenálló

Magasfokú megbízhatósággal rendelkezik, rezgés- és ütésálló, így az adatok elvesztése mintegy kockázatként még fel sem merülhet. Speciális COB (Chip-on-Board) technológiával készültek, ami garantálja a por- és vízállóságot.

Figyelmeztetés: Vásárlás előtt kérjük, hogy győződjön meg arról, hogy a termék kompatibilis-e az Ön készülékével. Miután megbizonyosodott róle, kérjük keresse fel ezt az oldalat.

Paraméterek

Lemez tárolókapacitása
128 GB Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
JetDrive™ Lite Kész!
Olvasási sebesség
95 MB/s Kész!
Írási sebesség
75 MB/s Kész!

Kapacitás

Lemez tárolókapacitása
128 GB Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!

Típus

Memóriakártya típusa
JetDrive™ Lite Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
95 MB/s Kész!
Írási sebesség
75 MB/s Kész!
Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transcend JetDrive Lite 330 128GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend JetDrive Lite 330 128GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transcend JetDrive Lite 330 128 GB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ