30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Transcend JetDrive Lite 350, 64 gigabyte

Termékkatalógus
Transcend JetDrive Lite 350, 64 gigabyte
5 1 értékelés
Memóriakártya MLC olvasás 95 megabájt / sec, írjon 60 megabájt / sec MacBook Pro (Retina) 15 "Mid 2012/2013 elején
Kód:  DU542r Termékszám:  TS64GJDL350 Gyártó honlapja:

Transcend JetDrive Lite 350, 64 gigabyte

jó ötlet

A rajongók a márkajelzéssel nakousnutého Apple cég Transcend készített egy igazi csemege formájában könnyen hordozható külső SSD, ami nem desig elvégzésére a laptop, hanem közvetlenül rá. Ilyen berendezés van az adatok mindenkor plusz villámgyorsan, köszönhetően a megközelítés jelentősen növeli a termelékenységet. Pontosan feldolgozott test alakú, mint egy SD kártya, amely tökéletesen illeszkedik a csatlakozó a készüléken. Nem kell attól tartani, hogy te róla szállítás közben megbotlott, és ezzel sérült. Ez úgy van kialakítva, hogy tökéletesen kitölti a csatlakozót, és Netrc még egy milliméter a készülékről.

Ezekhez, mint egy kesztyű

SSD Transcend JetDrive Lite 350 sorozat formájában bővítőkártyák tervezték MacBook Pro 15 "Retina kijelző. Egyesíti egy egyszerű megoldás a rendelkezésre álló kapacitás bővítése és megbízható teljesítményt. Ők biztosítják a nagy lehetőséget a gyors frissítse az eszközt a kiváló minőségű és megbízható kialakítás.

Ez a modell a terjeszkedés kártya Transcend JetDrive 350 64GB kínál átviteli sebesség 95 megabájt olvasási / írási 60 megabájt / sec. A kártya multi-level cell (MLC) NAND flash memória. Transcend JetDrive 350 kompatibilis MacBook Pro 15 "Retina kijelző a középső időszakban a 2012-es és 2013 elejéig.

tökéletesen ellenáll

A lemez nagy megbízhatóság, a vibráció csökkentése és a szilárd ütésállóság. Ne kockáztasson, hogy adatvesztés miatt sokk és vibráció adások. Card JetDrive Lite felhasználásával előállított különleges COB (Chip-on-Board) technológiával, amely garantálja ellenállóság porral és vízzel.

Megjegyzés: Mielőtt vásárol, kérjük, hogy a termék kifejezetten a készülékéhez. Kompatibilitás ellenőrzéséhez kérjük keresse ezt az oldalon.

Paraméterek

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
64 GB Kész!
Memóriakártya típusa
JetDrive™ Lite Kész!
Olvasási sebesség
95 MB/s Kész!
Írási sebesség
60 MB/s Kész!

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD)
64 GB Kész!

Típus

Memóriakártya típusa
JetDrive™ Lite Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
95 MB/s Kész!
Írási sebesség
60 MB/s Kész!
Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transcend JetDrive Lite 350, 64 gigabyte Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend JetDrive Lite 350 64GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transcend JetDrive Lite 350 64GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Lite 350 64 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend JetDrive Lite 350 64 GB.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ