Shop roku Rapture

Transcend Portable SSD ESD220C 240GB

Termékkatalógus
Transcend Portable SSD ESD220C 240GB
Külső merevlemez - USB-C 3.1 Gen 1, UASP, olvasási sebesség akár 410 MB/s, írási sebesség akár 400 MB/s
Kód:  FT575i2 Termékszám:  TS240GESD220C Gyártó honlapja:

Transcend Portable SSD ESD220C 240GB

Az SSD a legjobb választás, ha utazás soráni adatátvitelről van szó. A közönséges merevemezekhez képest ugyanis nem fenyeget az, hogy valamiféle ütés vagy vibráció során az adatok károsodnának. Ráadásul a mérete is kisebb, így még a zsebbe is befér. Nem utolsósorban pedig az SSD nagyságrendekkel gyorsabb, azaz többé már nem jelent problémát a nagy kiterjedésű dokumentumok beolvasása, vagy programok futtatása magáról a külső adattárolóból.

Legfontosabb jellemzők

  • Utazásra és mobil használatra tervezve
  • Hitelkártya nagyságú
  • Gyorsabb a merevlemezeknél
  • Az adatok biztonságban az ütésektől és a vibrációktól
  • A felülete kaparásálló
  • Hosszú élettartam

Univerzális

Az SSD minden eszközhöz képes alkalmazkodni, amelyben csak használni szeretnéd.  Hála a legújabb kétoldalú USB-C csatlakozónak, könnyen csatlakoztatható ultrabookokhoz és tabletekhez is. A hozzáadott USB Type-A kábelnek köszönhetően pedig csatlakoztatható a megszokott USB 3.1 portokhoz is, ahol szintén megmutatkozik a gyorsasága, ugyanakkor még a régebbi USB típusokkal is kompatibilis.

Könnyen használható

Tartsd rendezetten, naprakészen és védve az adataid! Az SSD-hez letölthető a Transcend Elite data management tools, amely mindezt lehetőve teszi számodra. Az azonnali biztonsági mentésre külön gombbal rendelkezik, ha pedig az adataid meg szeretnéd védeni az illetéktelenek kíváncsiskodásától, akkor még jelszóval is levédheted őket.

Paraméterek

Méret

Szélesség
55,7 mm (5,57 cm) Kész!
Magasság
77 mm (7,7 cm) Kész!
Mélység
9,6 mm (0,96 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
52 g (0,05 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transcend Portable SSD ESD220C 240GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend Portable SSD ESD220C 240GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transcend Portable SSD ESD220C 240 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend Portable SSD ESD220C 240GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend Portable SSD ESD220C 240GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ