30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Transcend StoreJet 500 SSD, 1TB

Termékkatalógus
Transcend StoreJet 500 SSD, 1TB
Külső merevlemez - 2.5" SATA, olvasás akár 440 megabájt / s, USB 3.0, Thunderbolt, Time Machine támogatása
Kód:  FT575h3 Termékszám:  TS1TSJM500

Transcend StoreJet 500 SSD, 1TB

 

Nemcsak a márka rajongói számára állt elő az Apple egy igazi csemegével, a Transcend egy könnyen hordozható külső SSD  nagyon gyors USB 3.0 és még gyorsabb Thunderbolt csatlakozóval ellátva. Egy ilyen szerkezettel  az adatok mindig elérhetőek lesznek számodra, ráadásul  villámgyors sebességének köszönhetően jelentősen növelheted hatékonyságodat . A StoreJet 500 pontosan kidolgozott masszív fém váza, nemcsak  Mac-ednek lesz ékes díszítőköve ,de bárminek  amihez csatlakoztatod. 

A villámgyors Thunderbolt

A StoreJet 500 a Thunderbolt fejlett technológiájával, ami két csatornát kínál egy csatlakozóban,  mindkét irányban egyidejüleg 10 Gb/s átviteli sebességgel továbbít és fogad adatot. Ezen kívül egy szupergyors 3.0 USB porttal is rendelkezik, amely az UASP protokollt is támogatja, ezzel lehetővé téve a háromszor gyorsabb átviteli sebességet a hagyományos USB 3.0-hoz képest.

Transcend Elite szoftver

A merevlemezhez hozzátartozik a Transcend Elite szoftver, amelyhez hozzá tartozik egy  felhasználóbarát alkalmazás, amelynek segítségével  a tárolt adatokat kezelheted. Az Elite szoftver alkalmazásával  a fájlok tisztán rendezettek , naprakészek és mindig védettek lesznek. Mac felhasználók könnyen készíthetik el a teljes rendszer biztonsági mentését a Time Machine használatával.

Megjegyzés: A merevlemez  HFS+ -ra van formázva MAC rendszerekhez.  A Windows 7 és annál újabb verzió felhasználóinak újra kell formázniuk FAT32, exFAT és NTFS- re.

Paraméterek

Méret

Szélesség
121,2 mm (12,12 cm) Kész!
Magasság
14 mm (1,4 cm) Kész!
Mélység
75,2 mm (7,52 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
136 g (0,14 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Transcend StoreJet 500 SSD, 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Transcend StoreJet 500 SSD, 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Transcend StoreJet 500 SSD, 1000GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Transcend StoreJet 500 SSD, 1 Terabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Transcend StoreJet 500 SSD, 1 Terabyte.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ