Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

TREGREN kezdőcsomag (vetőmag, 4 db)

Termékkatalógus
TREGREN kezdőcsomag (vetőmag, 4 db)
5 1 értékelés
Gyógynövény - vetőmag TREGREN intelligens virágcseréphez
Kód:  TREGr11 Termékszám:  SEEDPOD98

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TREGREN kezdőcsomag (vetőmag, 4 db) Megszűnt

TREGREN kezdőcsomag (vetőmag, 4 db)

Szeretnél saját növényeket termeszteni, amelyek gyönyörűen növekedni fognak, és amellett, hogy szépítik a belső teret, és még kedvenc ételed színes dekorációját is biztosítják? Akkor válaszd a TREGREN magkészletet, amely 4 darabot tartalmaz. Magok találhatók a csomagban kapszula hordozóval. A magokat kifejezetten az intelligens TREGREN virágcseréphez tervezték. A kapszula átmérője 5 cm, és négyféle olasz gyógynövényt tartalmaz, nevezetesen bazsalikom, oregánó, petrezselyem és kakukkfű. Mindezek a fűszernövények az olasz konyha arany színvonalának felelnek meg, és ezeket most már egy TREGREN csomagban megkaphatod.

A TREGREN magkészlet legfontosabb jellemzői - Starter Pack

  • A szett 4 darab magot tartalmaz, azaz kapszula hordozóval
  • A TREGREN magokat kifejezetten az intelligens TREGREN edényekhez tervezték
  • A kapszulák átmérője 5 cm
  • 4 fajta olasz gyógynövényt tartalmaznak
  • Ültethetsz bazsalikomot, oregánót, petrezselymet és kakukkfűt
  • A TREGREN vetőmagok minden belső teret szépítenek
  • Minden alapvető olasz gyógynövény egy csomagban

Termessz okosan a TREGREN magokat

Sokan úgy döntenek, hogy vásárolnak a szupermarketekben ahelyett, hogy otthonuk kényelmében növényeket termesztenek, mert attól tartanak, hogy nem lesznek sikeresek. Az innovatív TREGREN magvakkal elengedheted ezeket a kételyeket. Egyszerűen ültesd be őket az intelligens TREGREN virágcserépbe, és várd meg, amíg a magok erős és ellenálló gyógynövényekké válnak, amelyeket csak meg le kell szedni. Praktikus magvakkal kéznél van mind a négy alapvető olasz gyógynövény!


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TREGREN Startovní balíček (kapsle se semeny, 4 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TREGREN - Štartovací balíček (kapsuly so semenami, 4 ks). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TREGREN Startpackung (Samenkapseln, 4 Stück). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TREGREN Startpackung (Samenkapseln, 4 Stück).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ