Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

TREGREN olasz gyógynövények (vetőmag, 6 db)

Termékkatalógus
TREGREN olasz gyógynövények (vetőmag, 6 db)
Gyógynövény - vetőmag TREGREN intelligens virágcseréphez
Kód:  TREGr10 Termékszám:  SEEDPOD92

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TREGREN olasz gyógynövények (vetőmag, 6 db) Megszűnt

TREGREN olasz gyógynövények (vetőmag, 6 db)

Szeretnél saját növényeket termeszteni, amelyek gyönyörűen növekedni fognak, és amellett, hogy szépítik a belső teret, és még a kedvenc ételed színes dekorációját is biztosítják? Akkor feltétlenül szerezz be egy TREGREN magot, amely 6 adag magot tartalmaz kapszula hordozóval. A magokat kifejezetten az intelligens TREGREN virágcseréphez tervezték. A kapszula átmérője 5 cm, és 6 fajta olasz gyógynövényt tartalmaz, amelyek bazsalikom, majoránna, menta, oregano, petrezselyem és kakukkfű. Mindezek a gyógynövények az olasz konyha alapvető fűszerei, és ezeket most már egy TREGREN csomagban megkaphatod.

A TREGREN magkészlet főbb jellemzői - olasz gyógynövények

  • A készlet 6 adag vetőmagot tartalmaz, kapszula hordozóval
  • A TREGREN magokat kifejezetten az intelligens TREGREN edényekhez tervezték
  • A kapszulák átmérője 5 cm
  • 6 fajta olasz gyógynövényt tartalmaznak
  • Bazsalikom, majoránna, menta, oregánó, petrezselyem és kakukkfű ültetheti
  • A TREGREN vetőmagok minden belső teret szépítenek
  • Minden alapvető olasz gyógynövény egy csomagban

Termessz okosan a TREGREN magokat

Sokan úgy döntenek, hogy vásárolnak a szupermarketekben ahelyett, hogy otthonuk kényelmében növényeket termesztenek, mert attól tartanak, hogy nem lesznek sikeresek az otthoni kertészkedésben. Az innovatív TREGREN magvakkal elengedhetied ezeket a kételyeket. Egyszerűen ültesd be őket az intelligens TREGREN virágcserépbe, és várd meg, amíg a magok erős és ellenálló gyógynövényekké válnak, amelyeket csak le kell szedni. Praktikus magvakkal kéznél lehet mind a hat alapvető olasz gyógynövény!


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TREGREN Italské bylinky (kapsle se semeny, 6 ks). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TREGREN Talianske bylinky (kapsuly so semenami, 6 ks). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TREGREN Italienische Kräuter (Samenkapsel, 6 Stück). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TREGREN Italienische Kräuter (Samenkapsel, 6 Stück).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ