Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

TREGREN thai gyógynövény készlet

Termékkatalógus
TREGREN thai gyógynövény készlet
Gyógynövény - TREGREN thai gyógynövények (vetőmag kapszulák, 6 db)
Kód:  TREGr14 Termékszám:  SEEDPOD90

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TREGREN thai gyógynövény készlet Megszűnt

TREGREN thai gyógynövény készlet

A finn Tregren cég ültetvénytablettákat kínál egyszerű módon, hogy otthonodban könnyen és hatékonyan termeszthesd saját gyógynövényeidet. A Tregren Thai gyógynövények csomag  6 kapszulát tartalmaz szubsztráttal és 6 féle gyógynövénymagot tartalmaz a thai konyhához (menta, koriander, metélőhagyma, citrom bazsalikom, édes bazsalikom és bazsalikom Siam Queen). A gyógynövények ilyen kombinációjával egy praktikus csomagban könnyen elkészítheted az ízletes thai ételeket friss fűszernövényekkel. A szubsztrát kapszulát vízbe helyezzük, és néhány perc alatt felszívódik a nagyításhoz. Csak a kapszulát kell elültetned, és várhatod a házi készítésű friss fűszernövényeket. A növekedés a leggyorsabb a Tregren okos edényében - a gyógynövényeket 3–8 héten belül betakaríthatja. A fel nem használt magkapszula sok évig használható marad, csak tedd vízbe.

A TREGREN thai gyógynövények főbb jellemzői

  • Kapszula szubsztrátummal és magvakkal az otthoni növénytermesztéshez
  • 6féle gyógynövényt termeszthetsz - menta, koriander, metélőhagyma, citrom bazsalikom, édes bazsalikom és édes bazsalikom Siam Queen
  • Könnyű és hatékony hozzáférés a biogazdálkodáshoz
  • A gyógynövényeket 3-8 hét alatt lehet betakarítani, ha intelligens Tregren cserépben termesztik
  • A talajba is ültethető
  • A kapszulák sok éven át használhatók, csak tedd vízbe

Csomag tartalma:
6 × vetőmagok (szubsztrát kapszula)
6 féle mag


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TREGREN Thajské bylinky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TREGREN Thajské bylinky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TREGREN Thai Kräuter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TREGREN Thai Kräuter.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ