Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Abardeen KT01S Blue

Termékkatalógus
Abardeen KT01S Blue
2,1 13 értékelés
Okosóra Gyermek GPS funkciót hívások 3 szám, 0,66 "-os OLED kijelző, Detection eltávolítása órák / hatás, beépített hangszóró, mikrofon, gyorsulásmérő, GSM antenna, micro USB, kompatibilitás iOS / Android akkumulátor élettartama 72 óra AGPS / 20 óra GPS
Kód:  INWAT9 Termékszám:  NEHOABKT01050

Abardeen KT01S Blue

Gyermek karóra telefon Abardeen fantasztikus hír, hogy úgy lett kialakítva, a biztonság és a védelem a gyerekek. Tartsa a kapcsolatot a gyermek, akkor is, ha ő nem lehet messze. Hála az intelligens karóra GPS kap egy teljes áttekintést, hogy a gyermek nem marad a biztonságos zónát és biztonságosan megérkezett az iskolába, vagy hobbi csoportok.Ezen felül, akkor mindig hívjon vagy küldjön hangüzenetet.

Órák kínálnak okos funkciókat. Csak akkor veheti igénybe a gyakorlati alkalmazások, mint például a precíziós időmérő, lépésszámláló, elfogás vagy közel ultrahangos rovar riasztó. Ők is felszerelt integrált ütközésérzékelő és a detektor eltávolítása órák.Az egyik előnye az is érzékeny szilikon design és a modern design. 
 

Még a kapcsolatot

Keresztüli kommunikáció az óra Aberdeen nagyon kényelmes és egyszerű. A készülék rendelkezik egy világos 0,66 "-os kijelző, beépített hangszóróval és mikrofonnal. Nastavit lze 3 rodinná čísla, která následně vytočíte pouhým stisknutím tlačítka.

Abban az esetben, ha a könyvtár feltölteni további 10 kapcsolatok, hatékonyan megakadályozza annak lehetőségét, zaklatás a gyerekek idegen. Ha nem zavarja a babát, például az órákon, küldje el hangüzenetet legfeljebb tizenöt másodperc.

le
 Abardeen KT01S

Abardeen KT01S

legfontosabb jellemzői

  • Beállítás 3 családi kapcsolatok, hogy lehet tárcsázni a gombnyomásra
  • hangüzenet
  • SOS gomb azonnali segítséget
  • Duplex helymeghatározás pontos elhelyezése a gyermek
  • Minőségű szilikon feldolgozás
  • Beállítás zóna biztonságos területen
  • Lépésszámláló, hatás észlelése, felderítése eltávolítása csukló telefon
  • Ultrahangos szúnyogriasztó
le
 Abardeen KT01S

Mert a nyugalmat

Ha úgy találja, a gyermek hirtelen veszély tájékoztatni fogja megnyomásával az SOS gombot. Egyedi készülék azonnal találkozik az olvadt információ terjesztése a helyzetét, és többször tárcsázza a beállított telefonszámokat. Hála duplex helymeghatározó rendszer függően a jelerősség a GPS vagy LBS lesz pontosan tájékoztatni a pozícióját a gyerekek. Azt is beállíthatja a biztonsági zónát, amelyben a gyermek mozog a nap folyamán. Ha elhagyja a kijelölt területen, a készülék azonnal riasztást küld a mobiltelefonra.

Hosszú élettartamú, nagy létesítmények

Az óra teljesen kompatibilis az iOS és az Android. Egy speciális mobil alkalmazás lehet párosítani több telefon csuklóját. Egy töltés pedig akár 72 órán nézni szolgáltatás aktiválása AGPS és 20 óra esetén bekapcsolta a GPS-t.

További információk:

kijelző:
0,66 "-os OLED

processzor:
MT6260D, 360 MHz-es ARM7 architektúra

szoftver:
Nucleus (MTK saját rendszer)

SIM foglalat:
Micro SIM

hálózat:
GSM 850/900/1800/1900 MHz

Bluetooth:
4.0 BLE

kompatibilitás:
iOS
Android

érzékelők:
És a közelség érzékelő forgása

elemek:
3,7 V, 400 mAh lítium-polimer

Charger:
5 pin Micro USB

pozicionálás:
Outdoor GPS (műholdas)
Belül LBS (bázisállomás)
Automata üzemmód kettős pozicionáló

A csomag tartalma:
Csukló telefon KT01S
USB kábel
Hálózati töltő
felhasználói kézikönyv

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Abardeen KT01S Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abardeen KT01S Blue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Abardeen KT01S Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Abardeen KT01S Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Abardeen KT01S Blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ