A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Apple Watch Okosóra 42 mm-es rozsdamentes acéltok,zafírkék bőrszíjjal, klasszikus csattal

Termékkatalógus
Apple Watch Okosóra 42 mm-es rozsdamentes acéltok,zafírkék bőrszíjjal, klasszikus csattal
4,8 111 értékelés
Okosóra - Kétszer nagyobb fényerejű OLED Retina kijelző Force Touch funkcióval (1000 nit), zafírkristály, rozsdamentes acéltok, kerámia hátlap, Digital Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, 50 méterig vízálló, 18 óra akkumulátor kapacitás, watchOS 3. Kompatibilitás: iPhone 5, iOS 10 + frissebb verziók
Kód:  JA054d1a Termékszám:  MMFU2VR/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Okosóra 42 mm-es rozsdamentes acéltok,zafírkék bőrszíjjal, klasszikus csattal Megszűnt

Apple Watch Okosóra 42 mm-es rozsdamentes acéltok,zafírkék bőrszíjjal, klasszikus csattal

iPhone-od kinyújta kezét

A hordható elektronika fényes jövő előtt áll. Az Apple a korábbiakhoz hasonlóan egy teljesen új területen mutatja be az első igazán okos órákat, amelynek használata a te arcodra is mosolyt csal majd. Az Apple Watch segítségével mindig kéznél, illetve csuklónál lesznek a legfontosabb információk és a legalapvetőbb funkciók.

le
Budete je doslova nosit na rukou
le
Budete je doslova nosit na rukou

 A Force Touch egyedülálló kijelzője

Az Apple Watch alapját a gyönyörű, 312 x 390 pixeles felbontású OLED érintőképernyős kijelző adja. Az OLED technológia jelentősen hozzájárul az élénk színek, a fantasztikus fekete és a tökéletes látószögek megjelenítéséhez.

A zafírüveg kiváló munkát végez, így nyugodtan elfelejtheted a karcolódásokat. A kijelző a Force Touch technológia révén rendelkezik az Erős kattintás funkcióval, s kezelési opciók széles választékát sorakoztatja fel. Ennek köszönhetően Apple Watch okosóráddal könnyen és gyorsan megoldhatod még a bonyolultnak tűnő, mindennapi feladataidat is.

le
Notifikace
le
Notifikace
le
Oznámení

Értesítések

Az üzenetek érkezésére rövid rezgés figyelmeztet. A csuklódat felemelve már el is olvashatod, a válaszadásra pedig számtalan vicces és kifejező módot találsz.

le
Telefonní hovory

Telefon

Az órádon láthatod, ki hív, és akár fogadhatod is a hívást.

le
Wallet

Wallet

Minden beszállókártyádat, kuponodat, belépődet és hűségkártyádat kényelmesen elérheted a Walletból.

Apple Watch mindenre készen áll

A csuklón való ideális elhelyezkedésnek hála soha nem maradsz le egyetlen eseményről sem, az Apple Watch ugyanis finom rezgéssel vagy visszafogott hangjelzéssel figyelmeztet, ha ideje indulni.

Üzeneteidre közvetlenül az órádról is válaszolhatsz. Választhatsz a rövid, előre rögzített szövegekből, vagy akár saját válaszodat is felveheted a mikrofon segítségével.

le
Fitness aktivity
le
Fitness aktivity
le
Aktivita

Tevékenységek

Élvezd az Állás, a Mozgás és a Gyakorlat gyűrűk kínálta lehetőségeket, amelyek megmutatják, mennyit mozogtál a nap folyamán.

le
Cvičení

Gyakorlatok

Válassz a különböző beltéri és szabadtéri edzés – például a biciklizés, futás és ellipszisgépezés – közül, majd tűzz ki egy célt, és kezdj el mozogni. Bárhogy is edzel, az Apple Watch Series 1 pontosan méri a mozgásodat. Akár egyszerre öt adatot is láthatsz, sőt meg is jelölheted a szegmenseket.

le
Tréninkové aplikace jiných vývojářů

Edzés alkalmazás

Használd a kedvenc sport alkalmazásaidat. Az edzéseidet a gyűrűkben gyűjtheted.

A stílus és a kifinomult funkciók egyedülálló kombinációja

Fedezd fel a gyönyörű számlap varázsát, amelyet teljes mértékben a saját ízlésedre szabhatsz.

A fő vezérlést a Digital Crown szolgáltatja, amelyet forgatással vagy érintéssel is kezelhetsz, duplán megnyomva pedig megnyithatod a legutóbb használt alkalmazást. Ez az intuitív felület abszolút az Apple Watch jellegzetessége.

Jedinečný design

Új nap - új szíj

Az Apple Watch nagy választékban elérhető, cserélhető szíjjal rendelkezik. Kialakítása nem csak, hogy tökéletesen illik a csuklóra, de tökéletesen kifejezi egyedi stílusodat is.

Kínálatunkban több tucat eredeti szíjat találhatsz, ahol kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő darabot.

le
Řemínky

Cseréld át őket egy szempillantás alatt

Csatold le a régi szíjat és csúsztasd át az újat a tökéletesen kimunkált hurkokon.

Snadná výměna pásku
Snadná výměna pásku

Töltsd fel éjszaka, viseld egész nap

Apple Watch okosórádat kétségkívül egész nap viselni akarod majd. Ebben nyújt segítséget az akár 18 órányi töltöttséget biztosító akkumulátor. Helyezd az Apple Watch hátoldalát a töltőre, a töltő mágnesei pedig elvégzik az Apple Watch pozicionálását, és megjelenik a töltés szimbóluma a számlapon.

Az Apple Watch számos funkciója révén az akkumulátor hamar lemerülhet, ám aTakarékos mód használatával üzemidőt takaríthatsz meg, miközben az idő továbbra is látható marad az órádon.

Snadné nabíjení
Snadné nabíjení

Az Apple Watch órák párosíthatóak egymással

Vannak, Apple Watch pro každého

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Okosóra 42 mm-es rozsdamentes acéltok,zafírkék bőrszíjjal, klasszikus csattal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch 42mm Nerez ocel s námořně modrým řemínkem s klasickou přezkou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch 42 mm Antikorová oceľ s námornícky modrým remienkom s klasickou prackou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch 42mm Edelstahlgehäuse mit klassischem Lederarmband Seeblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch 42mm Edelstahlgehäuse mit klassischem Lederarmband Seeblau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ