30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Orava BD-501

Termékkatalógus
Orava BD-501
4,6 7 értékelés
Asztali óra - analóg,
Kód:  WO120a5a Termékszám:  BD-501 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Orava BD-501

Az Orava BD-501 analóg óra az egy kis teljesítményű, kis mennyiségű egyszerű vízzel tölti az egyedi tápegységet. A tiszta vízből történő elektrolízis elektromos feszültséget hoz létre, amely feltölti az órát. Ennek az egyedülálló vízsugaras rendszernek köszönhetően nincs szükség akkumulátorra vagy más áramforrásra. A kis mennyiségű víz elegendő energiát biztosít sok órányi működtetéshez. Ez a kiváló technológia mind a környezetet, mind a pénztárcát megkíméli. Az órákat a modern, áttetsző formatervezés is feldobja, így egy igazi dísze lehet minden belső térben.

A víz akár hónapokig tartó energiaellátásra is képes, a víz ásványianyag-tartalmától függően. Ha a víz alacsony ásványianyag-tartalmú, akár csupán két vízcseppet is hozzáadhat a vízhez az elektrolízis támogatására. Az órák energiaellátását só hozzáadásával is lehet növelni. Az óra beépített akkumulátorral van felszerelve, aminek köszönhetően az óra nem áll meg, amikor a víz elveszíti az ásványianyag tartalmáz, így nem szükséges az idő beállítása. Ezek az órák ideális ajándékok mindazoknak, akik törődnek a természettel és a saját környezetükkel.

Paraméterek

Időjelző
Analóg Kész!

Időjelző

Időjelző
Analóg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A víznek milyen szerepe van a működésben, illetve a működ(tet)éshez milyen módon járul hozzá?

Kérdések és válaszok: Orava BD-501
Kiegészítők: Orava BD-501 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Orava BD-501. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Orava BD-501.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ