Shop roku 30 dnů na vrácení

ASUS ZenWatch 2 WI501Q Sparrow (BCQ) Gunmetal

Termékkatalógus
ASUS ZenWatch 2 WI501Q Sparrow (BCQ) Gunmetal
4,2 6 értékelés
Okosóra 1,63 "320x320 AMOLED Gorilla üveg 2.5D processzor Qualcomm Snapdragon APQ8026 Quad-Core 32 bites 1.2 GHz, 512 RAM, belső memóriája 4 GB, Bluetooth 4.1, WiFi, IP67, támogatja a gyors töltés, akkumulátor: 400 mAh, Google Android Wear (Google Android Wear 1.5 1), bőr öv, kék
Kód:  NA011a Termékszám:  WI501Q(BQC)-2LBLU0005 / 90NZ0044-M01130 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenWatch 2 WI501Q Sparrow (BCQ) Gunmetal

le
Inteligentní společník

Lojális, intelligens társ


Az intelligens órák válnak nélkülözhetetlen kelléke minden rajongó nem csak a modern technológia, hanem az egészséges és aktív életmód. Köszöntsd miért ASUS ZenWatch 2, a továbbfejlesztett utódja modell ZenWatch hogy csatlakozik minőség 1.63 "nagy AMOLED kijelző felbontása 320x320 mobil négymagos processzor Qualcomm Snapdragon APQ8026 és 512 MB RAM-mal.

Tapasztalja meg a mobil alkalmazások a saját csuklóját, és azt mutatják, időtlen design, ami szintén könnyen megváltoztatható sok cserélhető heveder fényűző anyagok.


Két méretben, és 18 különböző pántok

ZenWatch 2 van a vállukon betöltött ijesztő feladat, hogy még a leginkább személyre szabható Android Wear létesítmény a világon, és ez a felbontás megfelel tökéletesen. Ezért nem lesz gond megtalálni pontosan az ő stílusa mindössze három színben, és 18 különböző hevederekkel, hogy a készülék mindig azt a bélyegzőt az eredetiség és stílus kiegészíti a karakter, Ti mit szeretne.

Ez vonatkozik a szoftver stack - Application FaceDesigner könnyen személyre a tárcsázó és funkciói pontosan úgy, ahogy akarsz magadnak. 

le
Design na míru

le
Chytré aplikace

Az alkalmazás még mindig elérhető közelségben

Nincs több kell aggódni hiányzik valami fontos. Csatlakoztatja, vezeték nélküli interfész, Wi-Fi, vagy Bluetooth alkalmazás és ZenWatch Message mindig rövid szöveges üzenetek írását, smiley, például, vagy ossza tervezet rajz és küldje el a barátok, család, vagy munkatársaival - közvetlenül a csuklóját.

De ez még nem minden - a Smart Assistant valamint hogy ki hívott meg, hogy vigyázzon az e-maileket, vagy megszervezni megbeszéléseket. Amikor csatlakozik egy okos telefon és akkor kap a lehetőséget, hogy ellenőrizzék a kamera segítségével, vagy az órát kell eldöntenie, hogy fogadja a bejövő hívást. Egy érdekes funkció a csengő mobiltelefon, ami nagyban megkönnyíti a későbbi keresést.


Az Android Wear soha nem fog eltévedni

Soha nem fogja vajon mit csinálnak, és hol van. Az operációs rendszer Android Wear szervezi az Ön igényeinek, mielőtt minden, amit elképzelni.

Beszélgetés a barátokkal, koordinálja találkozók és mi az időjárás, hogy igaza van. Természetesen azt is örömmel natív alkalmazás a Facebook és precíz navigációs térkép adatok alapján a Google Maps.

le
Android Wear

Paraméterek

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Üzemidő és tárhely

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenWatch 2 WI501Q Sparrow (BCQ) Gunmetal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenWatch 2 Sparrow WI501Q(BCQ) Gunmetal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenWatch 2 Sparrow WI501Q (BCQ) Gunmetal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenWatch 2 WI501Q Sparrow (BCQ) Gunmetal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenWatch 2 WI501Q Sparrow (BCQ) Gunmetal.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ