30 dnů na vrácení MPLA321484

ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Ezüst

Termékkatalógus
ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Ezüst
4,9 7 értékelés
Okosóra 1,45" 280 × 280 AMOLED Gorilla glass 2.5D kijelző, Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core 32 bites 1.2MHz processzor, 512 RAM, 4 GB belső memória, Bluetooth 4.1, WiFi, IP67, 300mAh akkumulátor, Google Android Wear (támogatja a Google Android Wear 5.1.1 iOS változatát), khaki bőrszíj
53 140 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  NA015a Termékszám:  WI502Q-1LKHA0008 Gyártó honlapja:
ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Ezüst 53 140 Ft Újszerű raktáron

ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Ezüst

ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Ezüst egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
le
Inteligentní společník
 

Lojális és intelligens társ

Az okosórák lassan nélkülözhetetlen kellékké válnak nem csak a modern technológia rajongói, hanem az egészséges és aktív életmódot kedvelő emberek számára. Az ASUS ZenWatch 2, a ZenWatch modell továbbfejlesztett utódja 1,45" hüvelykes, 280 x 280 pixel felbontású AMOLED kijelzővel és négymagos Qualcomm Snapdragon 400 és 512 MB RAM-al ellátott processzorral érkezik, hogy megfelelően betöltse ezt a szerepet.

Tapasztalja meg a mobil alkalmazások hatalmát a saját csuklóján, és csodálja meg a Swarowski kristályokkal tökéletesített időtlen dizájnt. Az óra bőrszíja könnyedén lecserélhető különböző luxus minőségű anyagokból készült egyéb szíjakra.


Személyi edző

Az ASUS ZenWatch 2-vel öröm a sport. A készülék vízálló, ezért 1 méteres vízben 30 percig viselhető vagy akár le is zuhanyozhat vele. A beépített lépésszámlálónak köszönhetően pedig mindig tudni fogja, hogy hány kilométert tett meg aznap.

A mobiltelefonon lévő wellness alkalmazások összekapcsolásával és a Workout coach segítségével mindig rendelkezésére áll egy edzésterv - minden adat grafikon és táblázat formában a könnyű átláthatóságért.

le
Trenér pro Wellness
 

le
S aplikacemi na dosah
 

Alkalmazások mindig elérhető közelségben

Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy elfelejtett valami fontosat. A Zen Watch Message és egy vezeték nélküli interfész, Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével rövid szöveges üzeneteket és emotikonokat küldhet vagy megoszthatja vázlatait barátaival, családtagjaival és munkatársaival - közvetlenül a csuklójáról.

De ez még nem minden - a Smart Assistant megmutatja, hogy ki hívta, gondoskodik az e-mailjeiről és megszervezi találkozóit. Miután csatlakozott okostelefonjához, lehetősége nyílik rá, hogy órája segítségével használja a kamerát vagy fogadja bejövő hívásait. További érdekes funkció a csengő mobiltelefon opció, mely nagyban megkönnyíti készüléke felkutatását.


Az Android Wear segítségével sosem fog eltévedni

Az óra segítségével sosem fog eltévedni vagy azon csodálkozni, hogy merre jár. Az Android Wear operációs rendszer az Ön igényeinek megfelelően még azelőtt megszervezi életét, hogy bármit is elképzelne.

Beszélgethet a barátaival, koordinálhatja találkozóit vagy megnézheti az időjárást. Az előre telepített Facebook alkalmazás és a Google Maps adatain alapuló precíz navigációs térkép szintén megkönnyíti majd az életét.

le
Android Wear
 

 

Paraméterek

Összehasonlít
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Üzemidő és tárhely

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Ezüst
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ