Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

ASUS ZenWatch 3

Termékkatalógus
ASUS ZenWatch 3
Okosóra - 1.39" 400x400 AMOLED kijelző, Gorilla Glass 2.5D, Qualcomm Snapdragon Wear 2100 processzor, 512 MB RAM, 4 GB belső tárhely, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, Smart Fitness funkció, IR67, Gyors töltés, 340 mAh akkumulátor
Kód:  NA012a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenWatch 3

Az ASUS megérkezett a harmadik generációs Zen karóráival, amelyet megtöltött a legújabb technológiával és új formával vértezte fel.  A legnagyobb változás a klasszikus kör alakú forma visszatérése gyönyörű rozsdamentes acélszerkezettel együtt, amelyről nem tudja majd megmondani első pillantásra, hogy ez egy okosóra. Három változatban kapható - fekete, ezüst és rózsaszín, a szíj olasz bőrből és kiváló minőségű gumiból készült sportoláshoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Kerek AMOLED kijelző rozsdamentes acélszerkezettel
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 2 nap
  • Az IP67 minősítéssel garantálja a por- és vízállóságot
  • Gyors töltési funkció - 15 perc alatt 60%-os töltöttségi szint
  • Három kivitelben kapható - fekete, ezüst és rózsaszín

Intelligens órák új generációja

A legfontosabb jellemzője az 1,39 hüvelykes kerek AMOLED érintőképernyő, 400x400 pixel felbontással és Gorilla Glass védelemmel a karcolások ellen. A nagy teljesítményű Qualcomm Snapdragon Wear 2100 processzor egy 340mAh-os akkumulátorral kombinálva, két napon át tartó stabil működést biztosít. A WiFi, a Bluetooth és a ZenWatch Message segítségével rövid üzeneteket írhat, hangulatjeleket küldhet, vagy megoszthatja és elküldheti barátainak, családjának vagy kollégáinak közvetlenül albumjait.

Az Android Wear segítségével a lehető legtöbbet hozhatja ki belőle

Az előző generációs modellekhez hasonlóan a ZenWatch 3 kifejezetten az intelligens órákhoz tervezett Android Wear operációs rendszert használja. Csevegjen barátaival, szervezzen találkozókat, és nézze meg milyen lesz az időjárás. Örülni fog a natív Facebook alkalmazásnak és a Google Maps általi pontos navigációnak. A sportolók kihasználhatják az intelligens edzésfunkciókat, amelyek rendkívül pontosan mérnek a fejlett érzékelők és a hat tengelyes giroszkópnak köszönhetően.

 

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenWatch 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenWatch 3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenWatch 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenWatch 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenWatch 3.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ