A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AVI-8 AV-4041-04

Termékkatalógus
AVI-8 AV-4041-04
Férfi karóra -
Kód:  KHO9629 Termékszám:  4895118853213

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AVI-8 AV-4041-04

Férfi pilóta óra az AVI 8 - Hawker Hurricane kollekcióból a Spinning Roundel kiadásból. Az óra stílusa a 2. világháború időszakára emlékeztet, design-ját a brit egymotoros Hawker Hurricane vadászrepülőgép inspirálta, amely a RAF-ban szolgált. Csúcsminőségben kidolgozott retró design, sportos elegancia és átlátható számlap jellemzi. Az óra az eredetiségének köszönhetően könnyedén egy feltűnő kiegészítővé válhat, amely mindennap örömet szerez tulajdonosának.

Az óra tokja, amely rozsdamentes nemesacélból készült, egy megbízható japán óraművet rejt, melyet elemek hajtanak. Az órát egy kronográffal - 1/10 másodpercnyi pontosságú stopperórával - is felszerelték. Menetét három alszámlap mutatja. Nem hiányozhat a dátum sem. A zöld számlap védelméről az ásványi üveg gondoskodik, melynek magas a kopásállósága. 

Az egyszerű mutatók, a foszforeszkáló elemek és az alszámlap színhatásai fokozzák az óra sportos karakterét. Érdekes részlet a vadászgép apró sziluettje, amelyet a dátum felett helyeztek el. Vonzza a figyelmet a szokatlanul kidolgozott alszámlap is, amely a tizedmásodperceket mutatja. Az 5 ATM szabványnak megfelelő vízállóságnak köszönhetően nyugodtan zuhanyozhat az órával a kezén, illetve kezet moshat folyó víz alatt.

 

Legfontosabb előnyök:

  • Férfi analóg óra sportos, elegáns design-nal
  • Stílusa a 2. világháborút idézi
  • Edzett ásványi üveg nagy kopásállósággal
  • Megbízható japán óramű, melyet elemek hajtanak
  • Kronográf - stopperóra 1/10 másodperces pontossággal
  • Dátum
  • Foszforeszkáló elemek

Eredetiség és stílus kiváló minőségben

A Hardlex egy olyan edzett ásványi üveg, melynek felülete kezelt a kopással és a karcolásokkal szemben. Rendkívül strapabíró, ráadásul kiemelkedik kiváló optikai tulajdonságaival  - tehát a számlapon lévő adatok mindig tökéletesen olvashatók lesznek.

A rendkívül jó minőségű bőr szíj nemcsak tartósságával és ellenállóságával, hanem a viselés közben nyújtott kényelmességével is meglepi Önt. Ráadásul a tüskés csat, amellyel a szíjat ellátták, tökéletesen igazodik bármilyen méretű csuklóra. 

Az AVI órát egy eredeti dobozban kapja garancialevéllel és használati utasítással együtt.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AVI-8 AV-4041-04 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVI-8 AV-4041-04. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVI-8 AV-4041-04.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ