Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Biotrue oneday (30 lencse)

Termékkatalógus
Biotrue oneday (30 lencse)
Kontaktlencse
Kód:  CLE700

Biotrue oneday (30 lencse)

Az egyedi Biotrue kontaktlencse vezető gyártója BAUSCH + LOMB kap egy teljesen új világképet. Ezek az egynapos lencsék végül biztosítja a szükséges kényelmet a viselés során és tökéletes éles látást egész nap.

A fő előnyök

  • Az első kontaktlencse által ihletett fiziológiája szemed
  • Megtartja a nedvességet, és utánozzák a jellemzői egészséges könnyek, így soha nem neosychají és irritálja a szemet
  • Ezek tartalmazzák a 78% -a víz, mint a szívóuhártya a szem
  • Speciálisan kifejlesztett nappali viselet
  • Optika Nagy meghatározás - csökkenti a tükröződést és könnyű körök minden megvilágítás mellett
  • Éleslátás egész nap nem kívánt torzítás vagy elmosódás
  • UV szűrőket tartalmaz
  • A csomag tartalmaz 30 lencse

Lencsék, amelyek tökéletesen illeszkednek a szemed

Ezeket ügyesen úgy tervezték, hogy annak tulajdonságai tökéletesen utánozzák a fiziológia a szem. Felületük speciális technológiával utánozza jellemzőit egészséges könnyek, így természetesen nedvesíteni.Mint a szívóuhártya, mert legfeljebb 78% -a víz. A lencséket a sorozat oneday nem szárad ki a nap folyamán, megtartja a nedvességet és eredeti alakját. Sőt, anyaguk speciális Hypergelu és nem tartalmaznak szilikont. Búcsút a kényelmetlen érzés, fáradtság, száraz, irritáció és homályos látást, ami gyakran okoz hosszan tartó viselése nem megfelelő lencse.

Éleslátás és a kényelmes illeszkedést egész nap

Biotrue forradalmi lencse technológia biztosítja a nedvesség megtartását, ami számukra tökéletesen kényelmes. Ugyanakkor megtartja egész nap kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Látása továbbra is éles és torzításmentes nemkívánatos torzítás és elmosódás. Még gyenge fényviszonyok között nem kell aggódnia a zavaró csillogást és fényt körökben.Objektív optika High Definition Ezért lehet támaszkodni a nap folyamán, és bármilyen körülmények között. Továbbá, nem tartalmaznak UV-szűrőt. Az előnye a könnyű behelyezését és eltávolítását a lágy kontaktlencsét. 

Ha ilyen kontaktlencsét soha nem használt, nem vásárolni őket anélkül, korábbi szakmai alkalmazás tesztelési és konzultáció a szemész.Lehetőség a folyamatos kopás mindig szükséges a szemorvost. Óvja szemét. 

Paraméterek

Korhatáros
Az áru csak 15 év feletti személyek számára ajánlott Kész!

Korhatáros

Korhatáros
Az áru csak 15 év feletti személyek számára ajánlott Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Biotrue oneday (30 lencse)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Biotrue ONEday (30 čoček). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Biotrue ONEday (30 šošoviek). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Biotrue OneDay (30 Linsen). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Biotrue OneDay (30 Linsen).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ