A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Boccia Titanium 3586-03

Termékkatalógus
Boccia Titanium 3586-03
Férfi karóra - vízálló 5 ATM
Kód:  KHO7029 Termékszám:  3586-03

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Boccia Titanium 3586-03

Férfi karóra automata hajtás márka Boccia titán ötvözik az elegáns design, a gyakorlati feladatokat. A hevedert vezetett a sötét bőr eset titán.Titan szürke ezüstös fehér fény és a kemény fém, amely egy népszerű anyag ékszerek köszönhetően antiallergén tulajdonságok, nagy ellenállás a víz, a légköri gázokkal, és ellenáll a korróziónak. Sőt, kellemes tapintású és könnyű, kellemes viselet.

Az óra megjeleníti az időt egy órával, perc, másodperc, kerek tárcsa akkor védi tartós ásványi üveg. Meg fogja találni, hogy egy gyakorlati jelző adatot, és nem utolsósorban örömére vízálló 5 ATM, ami az óra nyugodtan hagyja zuhanyzás közben. 

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Boccia Titanium 3586-03 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOCCIA TITANIUM 3586-03. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Boccia Titanium 3586-03.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ