Candino C4558 / 1

Termékkatalógus
Candino C4558 / 1
Férfi karóra vízálló 5 ATM
Kód:  KHO8225 Termékszám:  8590588510937

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Candino C4558 / 1

Nem hiába, órák műhelyéből cég Candino soraiban mellett a legjobb órák a világon. Ha keres egy nagy ajándék a férj vagy maguk is akarják, hogy boldog, van szüksége a legnagyobb hangsúlyt a minőségi kivitelezés, a hagyomány és a felső például tanúsító Swiss Made nézni márka Candino a helyes választás. Élvezze a vonzó design kifinomult minden részlet a csuklóján.

egyedi design

Órák hasonló stílusban, a piac meg nagyon kemény, a cég soha nem CANDINO másolása nem divatirányzatokat. Ház Classic órák Candino C4558 / 1 készült kiváló minőségű acélból. Kerek tárcsa védi rendkívül tartós zafír üveg, amely ellenáll a kisebb balesetek és a mechanikai sérülésektől. Amellett, hogy az alapvető funkciókat órák és gyakorlati időpont ablakon 03:00. Bőrszíj standard kapocs tart kényelmes egész nap.

Előnyök órák Candino

  • Swiss Made
  • Dater
  • vízálló 5 ATM
  • zafír üveg
  • stílusos design

A pontos idő biztosítja a megbízható óraszerkezet Quartz elemes. Výrobcem udávaná vodotěsnost dosahuje hodnoty 5 ATM. Az óra így nyugodtan úszni, vagy mossa a kezét. Ezek az elegáns órák fogja használni a mindennapi viselet és különleges eseményekre. Candino órák szállítják egy díszdobozban. 

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Candino C4558 / 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Candino C4558/1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Candino C4558 / 1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ