A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CASIO A158WEA-1EF

Termékkatalógus
CASIO A158WEA-1EF
4,6 43 értékelés
Karóra - quartz óraszerkezet, vízállóság vízálló, szíj anyaga acél
16 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KHO2196 Termékszám:  4971850944386 Gyártó honlapja:
CASIO A158WEA-1EF 16 290 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

CASIO A158WEA-1EF

A Casio A158WEA-1EF férfi digitális karóra retró stílusával garantáltan felkelti a figyelmed! Az óra kiválóan alkalmas mindennapi használatra, de üzleti megbeszélésen és a barátokkal töltött esti kikapcsolódáskor is megállja a helyét. A karóra minden alapvető funkcióval rendelkezik, úgymint dátumkijelzés, naptár, ébresztő, stopper, valamint beépített világítás, emellett az elemes működésnek köszönhetően akár 7 évig is üzemképes elemcsere nélkül. Az óra számlapját műanyag kristályüveg fedi. A karóra tokja szintén műanyagból készült, digitális számlappal, amely tökéletesen illik a szíjhoz. Letisztult, egyszerű és megbízható - ez a Casio!

Az óra vízálló, így korlátozás nélkül használható még a nyári fürdőzéshez, vízisportokhoz és úszáshoz is- és természetesen még az esőben is sétálhatsz vele. A kifinomult csomagolás révén az óra ideális ajándéknak, megbízhatósága és funkcionalitása pedig minden felhasználót elégedettséggel tölt el. Ajándékozz valami igazán egyedit: ajándékozz stílusos karórát!
 
Funkciók:
alapvető idő- és dátumkijelzés, stopper, világítás, ébresztőóra, naptár

Típus:
digitális

Üveg:
műanyag kristályüveg

Tok:
műgyanta


Vízállóság:
30 m

Energiaforrás:
CR2016 elem

Méret:
36,8 × 33,2 × 8,2 mm

Paraméterek

Több paraméter

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CASIO A158WEA-1EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio A158WEA-1EF. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO A158WEA-1EF.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ