AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Casio EFA 131PB-1A

Termékkatalógus
Casio EFA 131PB-1A
4,6 7 értékelés
Férfi karóra
Kód:  QS025f2 Termékszám:  4971850479642 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio EFA 131PB-1A

Férfi órák Casio EDIFICE EFA 131PB-1A egy világóra funkció, köszönhetően, hogy a show-szor minden fontos városok és helyek a világon. Tartalmaz egy stopperóra pontossággal 1/1000 másodperc, a jelek megerősítették a kezdő és befejező mérések. Mérési kapacitás 100 óra. Van is egy praktikus időmérő (stopper visszaszámlálás), amely emlékeztetni fogja a fontos eseményeket és ismétlődő hangjelzés. Miután letelt az idő, az időzítő automatikusan visszaáll, és kezdetét veszi ismét. Az idő lehet állítani, hogy a legközelebbi következő percben, akkor maximum 24 órával. Ideális azok számára, akik rendszeresen kell gyógyszert szedni, vagy az aktív sportolók.

Része órák Casio EDIFICE EFA 131PB-1A 5 független napi riasztás, figyelmeztetés a fontos eseményekre. Azt is aktiválni egy órajel, amely jelzi, minden teljes órában. Van is egy praktikus szundi funkció, amely aktiválja a riasztás ismételten egy bizonyos időintervallumban. Órák is, automatikus naptár, amely a kezdeti beállítás után automatikusan megjeleníti mindig pontos dátumot. A pontos időt lehet ellenőrizni egy analóg vagy digitális számlap, míg a digitális van egy választás tizenkét és huszonnégy órás formátumban. Kiváló láthatóság, még sötét környezetben nyújt integrált LED világítás.

Váz karóra készült kiváló minőségű anyagokból. Az üveg egy kemény ásványi üveg, látni olyan különleges Arch, ami növeli a tartósságát. Sports örömmel csík a természetes gumi, ami nagyon tartós és kellemes a bőrt. Az óra mélységig vízálló tíz rúd, amely körülbelül 100 méterre a víz felszíne alatt. Az említett összeg vízállóságot azt jelenti, hogy nem kell levenni a szokásos úszás és búvárkodás.

Műszaki adatok:

Megnevezés:
Férfi

óra:
Dial: vegyes (analóg és digitális), fekete LED-es világítás, 12 indexek
Vízálló: 10 bar (100 méter)
Üveg: Mineral

Speciális jellemzők:
LED-es világítás a tárcsa
többfunkciós riasztó
dupla dátum bélyegzők
stopperóra
A visszaszámlálás stopper
Worldtimes

futómű:
Anyaga: Acél

szíj:
Anyaga: természetes gumi
Szín: Fekete
egyszerű csat

áramellátás:
Akkumulátor: CR1220

méretek:
50,3 x 46 x 12,5 mm

súly:
185 g

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio EFA 131PB-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO EFA 131PB-1A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Casio EFA 131PB-1A.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ