CASIO EFR-302D-1A

Termékkatalógus
CASIO EFR-302D-1A
Férfi karóra - vízállóság: 10 ATM, 55 x 50,6 x 12,4 mm, 194 g
Kód:  KHO9298 Termékszám:  EFR-302D-1AVUEF Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CASIO EFR-302D-1A

Minőségi multifunkciós férfi óra, amely nem csak nélkülözhetetlen segítség, de a kitűnő külsőjével luxus divat kellékként is szolgál. Az óraszíj és óratok magas minőségű 316L (Stainless steel) rozsdamentes acélból készültek, amelyek a gyakorlatban lehetetlen károsítani. Az ásványi üveg, amely az óralapot takarja, nagyon erős üvegnek számít, magas szilícium tartalma lehetővé teszi a karcolásoknak és ütéseknek való ellenállást. Az óra továbbá támogatja egy második időzóna megjelenítését, valamint ébresztővel is rendelkezik. A klasszikus másodperc jelölők és a 100 méteres vízállóság szintén az eszköz repertoárjába tartozik.

Kiemelt előnyök

  • számos praktikus funkció luxus dizájnnal kombinálva
  • analóg számlap tizenkét indexxel
  • az óra ellenállása meg van erősítve a koronán és a hátsó részeken
  • az ásványi üveg a legelterjettebb anyag az óraiparban az ellenálló órakészítéshez
  • a világító óramutatóknak köszönhetően rossz fényviszonyok között is el tudod olvasni az időt, a fluoreszkáló Neobrite anyag hosszantartó fényt biztosít a sötétben, akár kevés fényben töltött idő után is
  • Világidő - analóg 24 időzónás megjelenítés, 24 világvárosi idő és UTC
  • kettős idő - egyidejű két időzónás időmegjelenítés 
  • napi ébresztő beállítása
  • az óraszíj hármas kapocs rendszerrel rögzítődik, egyetlen érintéssel pedig szétkapcsolható
  • Maximális pontatlanság 20 másodperc/hónap

Rozsdamentes acél

A rozsdamentes 316L (Stainless steel) kemény, színét megőrző és anti-allergén anyag. Nem reagál a testnedvekre, így semmilyen fém nem fog a szervezetbe felszívódni a bőrön keresztül. A felülete teljes mértékben korrózió és oxidáció ellenálló. Az anyag szintén ellenáll az édes, illetve sós víznek is.

Vízálló

A 100M/100ATM jelöli az eszköz vízállóságát, amely megfelel a szabvány ISO 6425 normának. Az ISO tesztek magukban foglalják a hő, mélység, víz és légnyomás teszteket, különböző időtartamokban nyugalomban, illetve az óra operatív szabályozása közben.

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CASIO EFR-302D-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO EFR-302D-1A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO EFR-302D-1A.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ