A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CASIO EFR-549D-1A8

Termékkatalógus
CASIO EFR-549D-1A8
Férfi karóra analóg, vízálló 10 ATM, acélpánt, ásványi üveg
Kód:  KHO9312 Termékszám:  4971850028901 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CASIO EFR-549D-1A8

A kombinált sportos férfi karóra nem csak elengedhetetlen segédeszköz, de a megjelenésének köszönhetően luxus, divatos kiegészítő is. A szíj és a tok 316L rozsdamentes acélból készült (Stainless steel), amit gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Az ásványi üveg, ami a számlapot védi, rendkívül kemény és magas a szilícium-tartalma, így ellenálló a karcolásokkal és az ütésekkel szemben is. A karóra ezen kívül finom vonalú számlappal, dupla dátumkijelzővel és stopperrel is rendelkezik. A vízállósága lehetővé teszi, hogy az órával úszhass vagy búvárkodhass.  

A fő előnyök

  • Számos praktikus funkció és luxus design kombinációja
  • Analóg számlap 
  • Az ásványi üveg jelenleg a legelterjedtebb óraüveg az ellenállóképességének köszönhetően
  • A lumineszcens mutatóknak köszönhetően a kevésbé kedvező fényviszonyoknál is jól fogod látni a pontos időt
  • 12 órás kronográf 1/1 mp. felbontással
  • Ionizált áramkör
  • A maximális lehetséges pontatlanság 20 másodperc/hónap
  • Elemmel működik

Rozsdamentes acél

A 316L rozsdamentes acél kemény (nem hajlik és nem törik), színtartó és nem okoz allergiás reakciót. Nem lép reakcióba a testnedvekkel, és ezért a fém alkatrészekből semmilyen anyag nem szabadul a bőrbe. A felülete teljes mértékben ellenálló az oxidációval és a korrózióval szemben. Az anyaga ezen kívül ellenáll az édes és a sós víznek is.

 

Vízállóság

A terméket 100M / 10 ATM-es vízállóság jellemzi az ISO 6425 szabvány szerint. Az ISO vizsgálatok tesztelik a hőingadozást, a mélységet, a víz és a levegő nyomását különbőző időtartamig, nyugalmi állapotban és az óra használata során is.

 

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CASIO EFR-549D-1A8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO EFR-549D-1A8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO EFR-549D-1A8.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ