AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

CASIO ERA-300DB-1A2V

Termékkatalógus
CASIO ERA-300DB-1A2V
Férfi karóra vízálló 10 ATM
Kód:  KHO8705 Termékszám:  4971850994978 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CASIO ERA-300DB-1A2V

Sport férfi karóra CASIO ERA-300DB-1A2V első látásra miatt erőteljes és kifinomult design részletesen kidolgozott tárcsát, amelynek segítségével rengeteg funkciók, amelyek egy órát. A időtálló design karórák vált nélkülözhetetlen társa mind a sportban és a társadalomban. Lumineszcens elemei a számlap emellett biztosítja, hogy még a sötétben is lesz egy áttekintést mindent, és nézd a műsorokat. 

legfontosabb jellemzői

  • időtálló design viselni az órát a sport és a társadalom
  • lumineszcens elemei digitális LED kijelző az óra meglátja a sötétben
  • beépített érzékelő segítségével az óra használni, mint egy iránytű
  • beépített hőmérő ad megbízható információt a levegő hőmérséklete
  • stopper intézkedések időben pontossággal 1/20 másodperc
  • vízálló 10 atmoszféra biztonság érdekében nézni a 100 méteres mélység
  • a képességét, hogy az öt független riasztás

Órák, akikkel nem veszít

A gyártása órák Casio Edifice sorozat használtunk rozsdamentes acél. Kombinált dial kezet ad pontos információt az aktuális időt. Rámutatva időben azonban a függvény ezeket az órákat messze nem teljes. Rajongók szabadtéri tevékenységek javát őket. Beépített érzékelő rögzíti a mágneses északi pólus, így az óra is használható, mint egy iránytű. Akkor egyszerűen csak nyomja meg a gombot a kezét, és a másik kezével fogja hirtelen be iránytűt. A digitális karóra alkatrészek mellett az aktuális dátumot és a hét napját, és megtudja, mi létezik külső hőmérséklet. Itt van beépítve hőmérő tudja mérni a -10 és +60 ° C

Minden sport szerelmeseinek

Órák került sor elsősorban tekintetében rajongóinak motorsport, ami tükröződik a pozíciókat, amit kínál. Kromě ukazatele světového času se tu setkáte i se stopkami schopnými změřit čas s 1/20sekundovou přesností. A mért értékek tárolhatók a memóriában, ami elfér egy százszor mérni. Megvalósult értékek aztán együtt számított mérés jelenik meg a digitális kijelzőn. Lehetőség, hogy hozzanak létre öt független riasztást, ha szükséges, mindig upomene emlékszik egy fontos esemény. Vízi sport rajongók igazán értékelni és vízálló 100 méter mélységben. Óralap a kedvezőtlen külső hatások védi ellenálló ásványi üveg. 

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CASIO ERA-300DB-1A2V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO ERA-300DB-1A2V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO ERA-300DB-1A2V.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ