Casio SGW-500HD 1B

Termékkatalógus
Casio SGW-500HD 1B
Férfi karóra vízálló 10 ATM
Kód:  KHO7674 Termékszám:  4971850975991 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio SGW-500HD 1B

Érdekes órák számos szokatlan vonást a berendezés. Az alapja egy digitális iránytű, amely északi irányba mutat megbízhatóan. Továbbá, egy hőmérővel mérjük a környezeti hőmérséklet -10 és 60 ° C Ennek alapján a szélességi és hosszúsági órák megtekintheti a holdfázis és belépő a földrajzi elhelyezkedés is mutatják idők napkelte és napnyugta minden nap. A több közös jellemzője képviseli világidő funkció, mely segítségével zökkenőmentesen nézni az időt jelzik a nagyobb városokban és egyes területeken az egész világon. Óradoboz készült tartós műgyanta szíjjal és szilárd rozsdamentes acél. Szíj el van látva biztonsági zárral, amely megakadályozza a véletlen nyitás véletlenül.

legfontosabb jellemzői

  • Elektrolumineszcens panel is felderül az előlap a könnyebb olvashatóság minden körülmények között.
  • Nem hagyományos funkcionális jellemzői közé tartozik a digitális iránytű, hőmérő, holdfázis kijelzővel, és meghatározza, napkelte / naplemente.
  • World Time az aktuális időt mutatja a nagyobb városokban és egyes területeken, amikor eszébe jut.
  • Stopper mérési eltelt idő, split idő és a befejezési idő pontossággal egy század második és a maximális időtartama 24 óra.
  • Visszaszámláló maximális hossza 100 perc, és állítható egy második megoldáshoz.
  • 5 napi riasztás és állítható órát, hogy tartsa meg a képen.
  • Képes kikapcsolni a gombhangok anélkül, hogy a beállított riasztásokat vagy visszaszámlálást.
  • Automatikus naptár mindig megjeleníti a pontos dátumot, ha be van állítva.
  • Választható 12/24 órás kijelzés a digitális tárcsát.
  • Tartós acél szíj biztonsági zárral, hogy megakadályozza a véletlen nyitás.

Részletes stopper

Eltelt idő, split idő és a befejezési idő mérése pontossággal egy század másodperc. A maximális hossza követés egy kellemes 24 óra. A berendezés is visszaszámláló, ami után a jel van a számítógép. A maximális hossza a visszaszámlálás 100 perc, és állítható másodperces időközönként.

5 napi riasztás

A napi riasztás emlékeztet, az ismétlődő események hangjelzéssel a beállított idő. Azt is aktiválhatja óránkénti időjel, amely jelzi, minden teljes órában. Mint a disable hang gombok anélkül, hogy a többi funkció. Ez a modell 5 független riasztás rugalmas emlékeztető a fontos eseményekre. 

Paraméterek

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
100 m (10 ATM) Kész!

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio SGW-500HD 1B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio SGW 500HD-1B . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Casio SGW 500HD-1B.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ