AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CLAUDE BERNARD 53008 3MBU BUIN

Termékkatalógus
CLAUDE BERNARD 53008 3MBU BUIN
Férfi karóra - Vízálló: 20 ATM
Kód:  KHO7821 Termékszám:  53008 3MBU BUIN

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CLAUDE BERNARD 53008 3MBU BUIN

Minden férfinak, akinek fontos a megjelenése, szüksége van egy elegáns és ízléses karórára. Pontosan ilyen karórákat készít az ismert Claude Bernard cég. Az órák rendkívül modern megjelenéssel és elegáns kivitelezéssel rendelkeznek. Az elsőosztályú alapanyagoknak és a tesztelt, legkiválóbb minőségű technológiáknak köszönhetően az óráik a legjobbak közé tartoznak a világon. Szerezz be egyet Te is a széles választékukból, garantáltan nem fogod megbánni.

Legfontosabb jellemzői

  • Zafír óraüveg
  • Rozsdamentes acél szíj
  • Elegáns kialakítás
  • Dátumkijelző

Elegancia és minőség egy helyen

Ez az elegáns Claude Bernard 53008 quartz férfi karóra ellenálló, ezüst színű rozsdamentes acél tokkal és égszínkék lünettával rendelkezik.  A kék számlapon tökéletesen kitűnnek a kontrasztos óramutatók és indexek, így a pontos idő meghatározása rendkívül egyszerű. A számlapot stílusos dátumkijelző egészíti ki. Természetesen a számlapot rendkívül kemény és ellenálló zafír óraüveg védi. Az óra csuklóra való rögzítésére ellenálló acélszíj szolgál, amely ezüst színével kiválóan illik az óra tokjához. Emellett értékelni fogod a karóra 20 ATM-es vízállóságát is, aminek köszönhetően a kiegészítő kiválóan illik úszáshoz és búvárkodáshoz is.

Paraméterek

Vízállóság
200 m (20 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
200 m (20 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLAUDE BERNARD 53008 3MBU BUIN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLAUDE BERNARD 53008 3MBU BUIN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLAUDE BERNARD 53008 3MBU BUIN.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ