AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CLAUDE BERNARD 63003 3 NINM

Termékkatalógus
CLAUDE BERNARD 63003 3 NINM
Férfi karóra
Kód:  KHO9795 Termékszám:  63003 3 NINM

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CLAUDE BERNARD 63003 3 NINM

Minden olyan férfi, aki törődik a megjelenésével, szüksége van egy elegáns és ízléses órára. És pontosan ilyen típusú órákat készít már sok éve a híres svájci cég, azaz a Claude Bernard. Az órái nagyon modern megjelenéssel és elegáns kivitelezéssel büszkélkedhetnek. Az elsőosztályú anyagok és a legjobb minőségű bevált technológiák felhasználásának köszönhetően, az óráikat a legjobbak közé sorolják a világon. Szerezzen be egyet ebből a hatalmas repertoárból, és biztosan nem fogja megbánni.

Legfontosabb jellemzők

  • Speciális kollekció Blaise Matuidi aláírásával
  • Elegáns ezüst színben
  • Ellenálló zafír üveg
  • Vízállósága 5 ATM
  • Dátumkijelző

Elegancia és minőség egy helyen

Ez az elegáns férfi Claude Bernard 63003 3 NINM kvarcóra el van helyezve egy orvosi acélból készült tokban, amely ezüst színű. A fekete tárcsa a dátumkijelzővel, az ezüst színű kontrasztos mutatókkal és indexekkel együtt kiváló kivitelezést sugároz. A tárcsa védelmét a kemény és ellenálló zafír üveg látja el. A kézre való rögzítést a fekete bőrszíj teszi lehetővé. Biztosan értékelni fogja azt, hogy vízálló, egészen 5 ATM-ig. 

Speciális kollekció

A svájci Claude Bernard márka készített egy speciális kollekciót ezekből az órákból, amelyeknek a tárcsáján Blaise Matuidi aláírása és az ő mezének a száma, azaz a 14-es szám található meg. Ez a gyűjtemény egyesíti a kiválóságot, a pontosságot és az eleganciát. Blaise Matuidi a legnagyobb francia liga professzionális labdarúgója és résztvevője az Euro 2016-nak. Mindenki örömmel fogadja majd, hogy ezeket a Blaise Matuidi kollekcióból származó karórákat speciális dobozzal együtt szállítják ki.

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLAUDE BERNARD 63003 3 NINM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLAUDE BERNARD 63003 3 NINM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLAUDE BERNARD 63003 3 NINM.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ