Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

ColourVUE - szemhéjak (2 lencsék) Szín: zöld

Termékkatalógus
ColourVUE - szemhéjak (2 lencsék) Szín: zöld
2,0 1 értékelés
Kontaktlencse
Kód:  CLEC303
ColourVUE - szemhéjak (2 lencsék) Szín: zöld Megszűnt

ColourVUE - szemhéjak (2 lencsék) Szín: zöld

A MaxVUE Vision főként színes kontaktlencsék gyártója. Ajánlatával arra törekszik, hogy fedezze az egyes ügyfelek elképzeléseit, és adjon neki álomszerű megjelenést. A MaxVUE csipek általában a szem teljes irisát fedik le, és a jobb hatás elérése érdekében is nagyíthatók. Több termékcsalád valóban mindenkinek választ. Vannak olyan különlegességek is, mint az UV megvilágítás alatt izzó objektívek vagy a lencse tematikus és vicces témákkal. A gyártó kiváló minőségű szemcseppeket is kínál. 

A ColourVUE szemhéjakkal ellátott hidrogél színes lencsék rendkívüli megjelenést kölcsönöznek a szemének, és drámai módon fedik le az eredeti iris színt. Összehasonlítva más design kontaktlencsékkel, azok egyedi rajzot tartalmaznak , amely nem marad észrevétlen. 

Ezeket a kontaktlencséket 90 naponként cserélni kell . Ha a lencse 7 napnál hosszabb ideig marad, a használat előtt alapos fertőtlenítést kell végezni, és a lencsét legalább 4 órán át hagyja az új megoldásba. 

Megjegyzés: Az eredményül kapott hatást bizonyos mértéApproxen befolyásolja a szem iris és a fényviszony természetes színe is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ColourVUE - szemhéjak (2 lencsék) Szín: zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColourVUE - Eyelush (2 čočky) barva: Green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ColourVUE - Eyelush (2 šošovky) farba: Green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColourVUE - Eyelush (2 Linsen) Farbe: Green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColourVUE - Eyelush (2 Linsen) Farbe: Green.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ