A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Designhütte 70005/123

Termékkatalógus
Designhütte 70005/123
Óraforgató - órák felhúzásának elegáns módja
Kód:  KHOH034 Termékszám:  70005/123

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Designhütte 70005/123

A műanyag, fém utánzat elegáns automata óraforgató női és férfi órákhoz is alkalmas.A modern design minden látogató figyelmét felkelti, mivel kiemeli az automata órák luxus megjelenését és előnyeit.Két független motor biztosítja a lehető legjobb forgatási eredményt.A gép 3 forgató és 4 forgatással kiegészített intervallum programmal rendelkezik.A két motor külön-külön állítható.Az adaptert a csomag tartalmazza.

Főbb jellemzők

  • elegáns design
  • fém utánzat
  • 2 független motor
  • 3 forgató program
  • 4 intervallum program forgatással
  • méretek:13.5 × 28.9 × 22.5 cm

A német Designhütte exkluzív óradobozok és automata óraforgatók gyártásával foglalkozik. A luxusórák iránti rajongása eredményezte azt az ötletet, hogy az órák valódi szerelmesei számára kialakított speciális kiegészítők gyártásába fogjon.A termékek kiváló minőségének és egyedi kialakításának köszönhetően a Designhütte népszerűségre tett szert a vásárlók körében és kivívta magának a tiszteletet az órapiacon, ami saját márkájú óraforgatók és óradobozok létrehozásához vezetett.A Designhütte a modern technológia felhasználásával a legújabb és leginnovatívabb termékeket kínálja a legnagyobb igényt támasztó órarajongók megelégedésére.

(A képen látható óra csak illusztráció, és nem tartozék).

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Designhütte 70005/123 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Designhütte 70005/123. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Designhütte 70005/123.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ