Elysee 77012

Termékkatalógus
Elysee 77012
Férfi karóra vízálló 5 ATM
Kód:  KHO9549 Termékszám:  4005420911055

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Elysee 77012

Exkluzív modell férfi órák Elysee nevű Picus. One elegáns darab automata szerkezet, amelynek a működése ellenőrizhető bármikor, nem csak az átlátszó caseback, hanem azért is, mert az ún. nyitott szívvel a számlapon. Az egyediségét az óra is egy rendkívül vékony burkolat feldolgozás - csak 9,8 mm. Komplikációmentes elegáns design és a magas minőségű feldolgozás teszi ez az óra nem csak a mindennapi viselet, hanem lesz egy jó kiegészítője a társadalmi példát.

Óradoboz, ami készült rozsdamentes acél PVD felülettel szín rózsaszín arany, elrejti a megbízható mozgás Citizen / Miyota 90S5 automata felhúzást. Ez a garancia hibátlan működési mechanizmusát az óra. Ezüst számlap védi a zafír kristály tükröződésmentes kezelés. Mivel vízálló 5 ATM, meg lehet nézni egy kézi zuhany félelem nélkül azok megsemmisítését.

Az elegáns megjelenés a karóra növeli felhasználását egyaránt minimalista fogant indexek és a kezek, valamint a kiváló minőségű bőr szíj egy tűs csat.   

Legfontosabb jellemzők

  • Men analóg órát egy nagyon elegáns
  • Sapphire kristály tükröződésmentes kezelés
  • Automata szerkezet Citizen / Miyota 90S5
  • átlátszó caseback
  • Nyitott szívvel órakor

Luxus megjelenés és kiváló minőségű tud támaszkodni

Sapphire kristály tükröződésmentes kezelés a legjobb, amit megengedhet magának. övécél keménység és kopásállóság szinte legendás. Közös tárgyak karcolja meg, akkor is, ha akarja. Emellett kiemelkedik kiváló optikai tulajdonságokkal - így az órájára lesz mindig tökéletesen látható.

Mozgások automatikus tekercselés között a legbonyolultabb, valaha is - nézni magukat feszített csupán azáltal kezed, ha kopott.    

Az elegancia kiváló minőségű feldolgozott bőr öv   nem vonható kétségbe. Nagyon kényelmes és tökéletesen illeszkedik a kezébe a tulajdonos, valamint elpusztítja idő - éppen ellenkezőleg, ad neki egy egyedi patina. 

Órák Elysee kapnak eredeti dobozban garancia igazolás és a használati utasítást.

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Elysee 77012 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Elysee 77012. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Elysee 77012.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ