VERSACE Eros Pour Femme EDP 5 ml

Termékkatalógus
VERSACE Eros Pour Femme EDP 5 ml
4,6 24 értékelés
Parfüm szett - 5 ml EDP-t, 25 ml tusfürdőt és 25 ml testápolót tartalmaz - 6 163,64 Ft/100 ml
Kód:  KPPF020 Termékszám:  8011003823574

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VERSACE Eros Pour Femme EDP 5 ml

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.

Az Eros Pour Femme ajándékcsomag ízelítőt ad az elbűvölő Versace-illatból. EDP-t, tusfürdőt és testápolót tartalmaz. A csomag mérete ideális utazáshoz. Díszcsomagolás. Illatos ajándék, amely minden nőt megörvendeztet függetlenül a korától.

Versace Eros Pour Femme 5 ml EDP
Gyönyörű illat, melyet a szerelem, a női szépség és a szerelmi vágy ihletett. Könnyű virág és friss gyümölcs jellemzi az illatot fás alapon. Az eredeti parfümöt  Alberto Morillas, Olivier Cresp és Nathalie Lorson alkotta. Az egyedi és izgalmas összetétel a nő belső szépségét és kifinomultságát tükrözi. Burkolja magát a csábítás fátylába! 

Az Eros Pour Femme női parfüm elbájol, és szelíd szépségével elvarázsol. 2014-ben került piacra, és még mindig vannak lelkes rajongói. A díszes üvegcse toalettasztalának vagy fürdőszobájának éke. Az eredeti illatkoktél gránátalmát és szicíliai citrom tartalmaz a jázmin és a szantálfa jellegzetes aromájával. Kényeztesse magát luxusillattal, melyben megérint a szerelem varázsa! 

Összetevők:
Fő: bergamott, gránátalma, szicíliai citrom
Szív: bazsarózsa, jázmin, arab jázmin, citromfavirág
Alap: fás tónusok, szantálfa, pézsma, ambroxan

Eros Pour Femme 25 ml tusfürdő
Lágy tusfürdő. Gyengéden tisztítja a testet csodálatos illatot hagyva maga után. Hidratálja és táplálja a bőrt, visszaadja annak természetes rugalmasságát. A lágy gél állag jól felvihető, vízzel érintkezve gazdag habot képez. A készítmény mágikus illatot hagy maga után, melynek összetétele ugyanolyan, mint a parfümé. A tusfürdő így még kellemesebbé teszi az egyedülálló illatélményt. Kényeztesse el magát a tusolás csodálatosan pihentető hatásával!

Eros Pour Femme 25 ml testápoló
Lágy krém, könnyen kenhető és gyorsan felszívódik. Nem hagy zsíros érzést a testen, a bőrt hosszantartóan hidratálja. Enyhíti és feszesíti a test kontúrjait, gyorsan felszívódik, azonnal rugalmassá és simává teszi a bőrt. Illata ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a parfüm, ezáltal fokozza annak illatát. A testápoló lágyítja a bőrt, rugalmassá és ragyogóvá teszi. Kényeztesse testét ezzel a selymes testápolóval!

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Fás Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Fás Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
55 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VERSACE Eros Pour Femme EDP 5 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERSACE Eros Pour Femme EdP Set 55 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VERSACE Eros Pour Femme EdP Set 55 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VERSACE Eros Pour Femme EDP 5 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VERSACE Eros Pour Femme EDP 5 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ