ESPRIT ES000T31021 férfi karóra

Termékkatalógus
ESPRIT ES000T31021 férfi karóra
Férfi karóra - vízállóság: 5 ATM
Kód:  KHO7727 Termékszám:  4891945060725 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ESPRIT ES000T31021 férfi karóra

Az Esprit ES000T31021 férfi analóg óra rozsdamentes acélból készült. Óraszíja valódi bőr, barna varrással. Az elegáns ezüst számlap és barna bőrszíj kombinációja már első látásra rabul ejtenek. Jól mutatnak rajta az apró indexek, az arab számok és a lumineszcens bevonatú mutatók.

Az óra számlapján egy kis dátumos kijelző, 24 órás mutató és stopper található, ellenálló ásványi üveg védi a kisebb karcolásoktól.

A fő előnyei

  • Elegáns megjelenés
  • Lumineszcens bevonatú mutatók
  • Nagy pontosságú
  • Különlegességek: dátum, stopper, 24 órás idő, stopper

Luminescent felület

Valószínűleg mindenki tudja milyen érzés az, amikor az éjszaka közepén kell megnéznie az óráját. Az óramutatók luminescent felülete egy bizonyos ideig lehetővé teszik ezt. A megoldás előnye, hogy kíméljük az akkumulátort, így majd sokkal hosszabb lesz az élettartama. 

Vízálló

Az Esprit ES000T31021 óra 5 ATM-ig vízhatlan. Ez teszi lehetővé, hogy zuhanyban is használható lehessen.  Nem ajánlott közvetlenül úszáshoz,  vagy egyéb vízi sporthoz.

.

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

A sikeres Esprit márkát 1968-ban alapították az Egyesült Államokban. Azóta számos vásárlót szerzett világszerte, és ma már a nők és férfiak által egyaránt keresett órák és ékszerek vezető gyártója. Az Esprit márkajelzéssel ellátott ékszerkollekciók mindig a legfinomabb anyagokból, főként ezüstből, acélból és bőrből készülnek, ezért nemcsak eredeti dizájnt, hanem nagyon hosszú élettartamot is kínálnak tulajdonosaiknak. Minden egyes termék tökéletesen kifinomult divatos kiegészítő jellegzetes és elegáns dizájnnal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ESPRIT ES000T31021 férfi karóra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESPRIT ES000T31021. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ESPRIT ES000T31021.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ