Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

FESTINA 16591/C

Termékkatalógus
FESTINA 16591/C
Női karóra - vízálló 5 ATM-ig
Kód:  KHO7530 Termékszám:  8590588179875

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FESTINA 16591/C

A Festina órák a világhírű svájci márka népszerű modelljei, a pontosságuk, magas minőségű kivitelezésük és modern design-juknak köszönhetően. Az elegáns Festina 16591 / C női óra biztosan lenyűgözi majd klasszikus megjelenésével, barna színű bőrszíjával és karcsú, barna-rózsaszín árnyalatú külsejével. Egyik nagy előnye, hogy 5 ATM-ig vízálló, amely megakadályozza a víz behatolását és a páratartalom kialakulását az óra házában, emellett azt is lehetővé teszi, hogy az óra viselése közben zuhanyozzon. A rózsaszínes számlapot díszítő elemek ölelik körül. Az időt jelző számjegyek helyét rózsaszín díszítő kövek vették át, amely gyönyörűen harmonizál a női kézzel.

A kerek tárcsáját PVD bevonatú rozsdamentes acél borítja. Az óra védelméről a karcolásálló és magas ellenállású szíj, magas szilikon tartalmú és ellenállású üveg gondoskodik. Az óra analóg kijelzővel került kialakításra, ami Quartz meghajtású. A készülék egyaránt hasznos lehet üzleti megbeszélések és esti rendezvények alkalmával. Ezek a minőségi luxus órák pontosan mérik az időt és a csodálatos divatos ékszerként kiegészítik öltözékét is. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FESTINA 16591/C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 16591/C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FESTINA 16591/C.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ